Gyár, üzem, telephely, objektum védelem

A PATENT minden esetben a megbízói igény alapján végzi el ezt a feladatot. A több évtizedes gyakorlat során, a mindenkori megbízói kívánságokat kielégítve, mára olyan komplex szolgáltatás rendszert alakítottunk ki, mely egyedülálló a vagyonvédelem piacán.

Rendezvénybiztosítás

A Patent nagyon fontosnak tartja, hogy a rendezvénybiztosításoknál minden megrendelő legnagyobb megelégedésére a lehető legnagyobb diszkrécióval lássa el munkáját.

VAN EGY JÓ AJÁNLATUNK!

Őrzés-Védelem 21. századi színvonalon

A Patent Élőerő a legmodernebb eszközökkel gondoskodik telephelyek, üzemek, raktárak, gyárak biztonságáról. Logisztikát, termelést segítő saját fejlesztésű szoftverek. Képezett nyelveket beszélő munkatársak.

Vagyonvédelmi szoftverek

Járőr rendszer, Portai beléptetés, telephely monitorozás, kártyamenedzsment, vendég / szolgáltatás / raktár időpont foglalás, kulcskezelés, tehergépkocsi lokáció, eszköznyilvántartás, telephelyoptimalizálás, jegyzőkönyv készítés / kezelés.

Pénzszállítás, értékkíséret

Pénz, kamionok, rakományok kísérete. A Patent megbízói között bankok és pénzintézetek, valamint fuvarozó- és speditőrcégek egyaránt megtalálhatóak.