Gyár, üzem, telephely, objektum védelem

A PATENT minden esetben a megbízói igény alapján végzi el ezt a feladatot. A több évtizedes gyakorlat során, a mindenkori megbízói kívánságokat kielégítve, mára olyan komplex szolgáltatás rendszert alakítottunk ki, mely egyedülálló a vagyonvédelem piacán.

A PATENT Smart Solutions névre keresztelt saját fejlesztésű szoftvereink a biztonság garantálásán túl a termelés hatékonyságát is javítják.

A megrendelő igénye szerint elkészített őrutasításba foglaltak megvalósulását egy inspektori rendszer segíti. A megbízó részére kapcsolattartóként egy inspektort jelölünk ki, aki azon túl, hogy felügyeli a vagyonőrök őrutasítás szerinti munkáját, segíti az igény szerint felmerülő szoftvereink bevezetését, betaníttatását.

A legmodernebb beléptetőrendszerek üzemeltetése mellett jól kommunikáló, feladataikat magas szinten ellátó recepciós személyzetet biztosítunk.

Rendezvénybiztosítás

A Patent nagyon fontosnak tartja, hogy a rendezvénybiztosításoknál minden megrendelő legnagyobb megelégedésére a lehető legnagyobb diszkrécióval lássa el munkáját.

Ma már korántsem elég, ha egy-egy rendezvényen a szervezők a kapuba állítanak egy vagy két szekrényméretű óriást. Egyrészt az óriások ideje lejárt, helyüket átveszik a felkészült és képzett biztonságtechnikai szakemberek. Ők azok, akik már nemcsak méretükkel, de a szakmájukban átélt tapasztalattal és a folyamatos továbbképzéseken megszerzett tudással vannak felvértezve. Másrészt a rendezvények biztosítása nem elég, ha megáll a rendezvény bejáratánál. Számos helyen a belső terekben is szükség van arra, hogy a security-üzletágban jártas emberek segítsék megoldani a problémás helyzeteket.

A Patent munkatársai egyenruhájukat mindig a rendezvénynek megfelelően választják meg a stílusos és elegáns öltönytől kezdve a lezserebb, de nem túl sportos, nyakkendővel viselt fehér egyeningen át, a bakanccsal hordott gyakorlóig. A patentos biztonságiak beleolvadnak egy-egy rendezvény környezetébe, de mindig jól láthatóak lesznek, amint egy kis probléma is jelentkezik, legyen az technikai vagy éppen személyes jellegű.

Vagyonvédelmi szoftverek

PATENT Vagyonvédelmi szoftverek

Pénzkíséret

Pénz, kamionok, rakományok kísérete. A Patent megbízói között bankok és pénzintézetek, valamint fuvarozó- és speditőrcégek egyaránt megtalálhatóak.