Kamerarendszerek tervezése/kiépítése

Cégünk vállalja kamerarendszerek kiépítését, melyet a megrendelő igényeinek és a helyi adottságok maximális figyelembevételével tervezünk meg. Az ajánlat kiadását megelőzi egy helyszíni egyeztetés, mely során meghatározzuk a telepítendő rendszer kiépítési lehetőségeit.

Riasztórendszerek tervezése/telepítése

Ha úgy dönt, hogy vagyonvédelmi rendszert szeretne ingatlanába, cégünk egy ingyenes helyszíni felmérés alkalmával tanácsot ad, hogy milyen eszközzel lehetséges a legoptimálisabb védelem elérése. Ingyenes ajánlatunk tartalmazza az ajánlott rendszer paramétereit, a távfelügyeleti szolgáltatás igénybevételének egyszeri és havi díjait, valamint az opcionális szolgáltatások díjait.

Beléptető rendszerek tervezése/telepítése

Beléptető rendszer igény esetén kollégánk felveszi Önökkel a kapcsolatot, egy kötetlen helyszíni bejárás és igényfelmérés után elkészíti ajánlatunkat. Felmerülhet munkaidő nyilvántartásnak, esetlegesen meglévő kártyák felhasználásának, vagy új kártyák esetén a nyomtatás igénye is, ezekre a kérdésekre is tudunk megnyugtató válaszokat adni.

Tűzjelző rendszerek tervezése/telepítése

Amennyiben megbízónknak tűzjelző rendszerre van szüksége, cégünk vállalja teljes körű ügyintézéssel ennek kivitelezését. Intézzük a terveztetést, kivitelezést, hatósági engedélyeket.