Patent Percek e013 - A 2023-as év hírei

Patent Hírpercekkel zárjuk 2023-at!
Egy újabb év a végéhez közeledik, mi pedig 2023-ban sem tétlenkedtünk! Elindítottuk a Patent Percek podcast csatornát, ami a maga könnyedebb stílusával szórakoztatóan, de a szakmaiságot nem mellőzve adott betekintést a minőségi vagyonvédelembe.
2024-ben visszatérünk, hogy újabb arcokat ismerhessetek meg a cég különböző területeiről, és még több információt kapjatok arról, hogy miért mi vagyunk a biztonság minősége.
Idén pedig még a megszokottnál is lazább stílusban búcszik tőletek Viktor és Roland, akik összeszedték nektek 2023 Patentos híreit.
Jó szórakozást a megtekintéshez, jövőre pedig ismét jövünk!

Patent Percek e014 - Hőkamerás videó-távfelügyelet

A Patent Percek egy kisebb szünet után visszatér, és nem is akárhogy!

Egy rendhagyó epizód keretein belül Viktor és Roland két új vendéget fogad, de ezúttal nem az irodában! Az új helyszín a Vaskakas Bábszínház, ahol Horváth Lászlóval és Milkovics Lászlóval, cégünk ügyvezető igazgatóival beszélgetnek állandó házigazdáink.

A téma a Videó-távfelügyelet, azon belül is a hagyományos IP kamera és hőkamera összehasonlítása, látványosan szemléltetve a kettő közötti különbséget.

A szakmai beszélgetés alatt a háttérben kibontakozik a film előkészülete, betekintést engedve a forgatási körülményekbe.
A videó végén pedig megtekinthető maga a végeredmény is.
Jó Patent Percek és Videó-távfelügyelet nézést!

Patent Percek e011 - Nyerj patentos esernyőt!

Őszi nyereményjáték a Patent Percekben!
Bár a nyár idén eléggé kihúzódott, az ősz nem hogy kopogtat, már meg is érkezett! A hűvösebb, szeles, esős időjárást pedig mivel lehetne átvészelni, ha nem egy Patent esernyővel!
A nagy sikerű Biztonsági Bögrés nyereményjátékhoz hasonlóan, most is a videóban elhangzott kifejezést kell leírni kommentben a facebook bejegyzés alá (
https://fb.watch/nE_xjpZIAN/) a nyereményjátékban való részvételért.
Nevezni a játékra 2023. október 20
12:00 óráig lehet, de a játékszabályzat pontos leírását a facebook bejegyzés alatti kommentben lehet megtekinteni. Játékra fel!

Patent Percek e012 - Patent SAS bemutató

Hogy mi is az a Patent SAS?
A Patent Percek házigazdájának, Angyal Viktornak a fia, Angyal Levente mutatja be nektek.
Levente 13 éves kora ellenére már most nagy érdeklődést mutat a vagyonvédelem iránt, és édesapjához hasonlóan őt is imádja a kamera.
Ha Levi meggyőzött titeket egy vezeték nélküli riasztórendszer beszerzéséről, kérjél ajánlatot még ma honlapunkon!

Patent Percek e009 - Miért is csináljuk ezt az egészet?

Patent podcast, avagy Patent Percek.
De miért is csináljuk ezt az egészet?
Vagyonvédelmi cégként az országban elsőként indítottuk el Patent Percek néven azt a rendhagyó podcast csatornát, ami könnyed stílusban, ám szakmaiságot nem mellőzve nyújt bevezetést a távfelügyelet, biztonságtechnika és őrzés-védelem elsőre bonyolultnak tűnhető világába.
A két házigazdánk - akik nem mellesleg cégünk igazgatói - őszintén, és a már megszokott humorral mesélnek a Patent Percekről, a csatorna céljáról, és hogy egyáltalán hogy élik meg az ezzel járó hírnevet.

Patent Percek e010 - myPatent, applikáció és webes ügyfélkapu?

myPatent, a biztonsági app! (és webes ügyfélkapu 😛)
A Patent Percek legújabb epizódjában Karácsonyi-Sulyok Veronika, cégünk ügyfélszolgálati igazgatója tér vissza Viktorhoz és Rolandhoz, hogy a myPatentról beszéljen.
A myPatent egy olyan ügyfélkapu, amit mobilra és tabletre is le lehet tölteni applikáció formájában, de ha valaki laptopon vagy PC-n szereti intézni dolgait, akkor böngészőben ott is megnyithatja!
Hogy milyen funkciókkal bír a myPatent, mi mindent ad az ügyfeleinknek, és miért érdemes rá regisztrálni, az kiderül a videóból!

Patent Percek e007 - Nyerj biztonsági bögrét!

Nyereményjátékot hirdet a Patent!
Több üzenetet is kaptunk nézőinktől, hogy lehet-e vásárolni a házigazdáink által használt Patent Biztonsági bögréből.
Vásárolni nem, de ingyen most te is hozzájuthatsz! Hogy mit kell kommentelned itt facebookon a podcast bejegyzés alá, az kiderül a videóból!
A játékban részt vesz mindenki, aki 2023. augusztus 4. 12:00 óráig kommenteli a nyerő szöveget! Az aznapi sorsolást követően felvesszük a nyertesekkel a kapcsolatot, és postázzuk a nyereményeket.
Bögrére fel!

Patent Percek e008 - Ügyfélszolgálat

Viktorhoz és Rolandhoz újabb vendég érkezik, méghozzá az első hölgy, Karácsonyi-Sulyok Veronika személyében!
Vera a Patent Csoport ügyfélszolgálati igazgatója, akinek a munkájába, szakterületébe kaphatunk betekintést.
Hogy mi mindent lehet az ügyfélszolgálaton keresztül intézni, hány ezer ember ügyeit intézni Vera és csapata, és hogy a profizmuson túl miért is annyira emberi cég a Patent, azt az alábbi videóra kattintva megtudhatjátok!
u.i.: Tudunk videót vágni, és megvágni!

Patent Percek e005 - Betörőt fogtunk!

Egy hetes kihagyás után ismét érkezünk, méghozzá egy rendhagyó epizódd!
Állandó házigazdáinkhoz egy váratlan "vendég" érkezik, a Patent elfogói által frissen nyakon csípett gazfickó, aki csak Betörő Úrnak nevezi magát.
Hogy mire figyel egy betörő, mielőtt célpontot választ, és miért hozza meg élete legrosszabb döntését, ha egy Patent által távfelügyelt házba tör be, az kiderül a legújabb Patent Percek részben!

Patent Percek e006 - Diszpécserszolgálat magasfokon

A Patent Percekben újabb munkatársunk debütál, Szvitek Norbert, a Patent Diszpécserszolgálatának vezetője.
A vagyonvédelemben elengedhetetlen egy minőségi diszpécserközpont megléte, hiszen ide futnak be a riasztók jelzései, itt láthatók a kamerák képei, és itt nyújtanak a nap 24 órájában segítséget a diszpécserek az ügyfeleknek.
Hogy milyen saját fejlesztésű szoftverek segítik a diszpécsereink munkáját, mennyi bejelentést kezelnek egy nap, vagy hogy egyáltalán hogy néz ki belülről a diszpécserközpont, az kiderül a legújabb részben!

Patent Percek e003 - Tippek a nyári biztonsághoz

A nyár beköszöntével nem csak a jó idő jelenik meg, hanem sajnos a betörések is megszaporodnak.
Az akár hetekre üresen hagyott otthonok kiváló célpontok a betörők számára, és senki se akar a nyaralásból egy kifosztott házba hazatérni.
Ha Patent ügyfél vagy, téged nem fenyeget ez a veszély, de számodra is sok hasznos tanács lesz a legújabb Patent Percek részben.
Ha nem vagy Patent ügyfél, hidd el, a megtekintés után az leszel!

Patent Percek e004 - Garázsok, tárolók védelme

A Patent Percekben ezúttal a garázsok, tárolók védelme a téma.
Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy az itt tárolt járművek, szerszámok, eszközök is ki vannak téve a lopás veszélyének, nem csak a házunk, lakásunk értékei. Igazgatóink többek között olyan kérdésekre adnak választ, hogy meglévő rendszer bővíthető-e, mennyibe kerül egy ilyen távfelügyeleti csomag, vagy hogy ugyanazzal a minőségi szolgáltatással jár-e a Patent részéről, mint egy ház védelme. (SPOILER: igen😏).

Patent Percek e001 - Mi is az a távfelügyelet?

Távfelügyelet. Vagyonvédelmi cégeknél általános szolgáltatás, mégse teljesen egyértelmű mindenki számára, hogy miből is áll a távfelügyeleti szolgáltatás.
A Patent Percek első adásában Kövecses Roland, a Patent Távfelügyelet ügyvezetője, és Angyal Viktor, a Patent értékesítési igazgatója teszik tisztába a fejekben, hogy mire érdemes figyelni, ha szerződünk egy céggel távfelügyeleti szolgáltatásra.

Patent Percek e002 - Mitől lesz jó egy elfogó?

A Patent Percek első vendégét, Krokker Mihályt, a Patent elfogó-szolgálatvezetőjét kérdezte Kövecses Roland és Angyal Viktor arról, hogy mitől is lesz egy elfogó a legjobb a szakmájában.
Misi több, mint 18 éve gondoskodik arról, hogy a Patent által távfelügyelt ingatlanok riasztásakor a helyszínre érkezve biztosítsa a helyszínt.
Hogy mi is pontosan az elfogószolgálat, miből áll egy elfogó felszerelése, és milyen veszélyekkel kell szembe néznie munkája során egy elfogónak, az kiderül a Patent Percek 2. adásából!