myPatent ügyfél applikáció

myPatent egy a Patent Csoport által kifejlesztett, Magyarországon egyedülálló szolgáltatói felület, amely a Patent Security Cégcsoporthoz kapcsolódó megrendelők és beszállítók részére számítógépen és okos eszközökön egyaránt használható ügyfélkapu. Főbb funkciók:
  • szerződés egyes adatainak megtekintése
  • távfelügyeleti szerződés főbb funkcióinak módosítása
  • számlanyilvántartó
  • számla részletes adatai
  • applikáción belül számlafizetés a SimplePay segítségévvel
  • mikrotranzakciók megrendelése
  • üzenetküldés
  • adatmódosítási kérelem
   

Adatvédelem

Tízmilliós bírságokat kerülhetnek el hatékony segítségünkkel.
A BIZTONSÁG MINŐSÉGE AZ ADATVÉDELEMBEN ÉS AZ ADATHASZNÁLÓK VÉDELMÉBEN
Dr. Erős László adatvédelmi szakértő

E-mail: [email protected]
Tel.: +36 30 650 1718

Társaságunk a jogszabályi környezet sajátosságait figyelembe véve, adatbiztonsági és adatvédelmi szakjogász bevonásával tájékoztatja partnereit a tevékenységük során betartandó adatvédelmi előírásokról, valamint igény esetén segítséget nyújt adatvédelmi dokumentációjuk összeállításában. Előzetes felmérést követően vállaljuk vállalkozások, intézmények, multinacionális társaságok teljes körű adatvédelmi dokumentációjának elkészítését. Együttműködésünk során a GDPR, valamint a hazai jogszabályok sajátosságait figyelembe véve tájékoztatjuk megbízóinkat a betartandó előírásokról és vállalkozásuk érdekeit előtérbe helyezve állítjuk össze adatvédelmi dokumentációjukat. Célunk megbízóink érdekének hatékony képviselete mellett az esetlegesen felmerülő, adatvédelemmel kapcsolatos problémák megoldási lehetőségeinek feltárása. Vállaltunk ügyfélköre széles spektrummal rendelkezik, megbízóink között tisztelhetünk több multinacionális társaság mellett számos középvállalkozást is az ipar és a kereskedelem területéről

K+F együttműködés / fejlesztés

Innováció, kutatás, fejlesztés, vállalatirányítás

Sikereink alapja a folyamatos innováció, szolgáltatásaink, eszközeink állandó megújítása, melynek eredményeképp számos saját fejlesztésű vagyonvédelmi szoftverrel rendelkezünk, illetve a myPatent web-applikáció. Munkafolyamatainkat, technikai és szoftveres háttereinket, ügyfélkezelésünket, szakmai kamarák illetve nemzetközi minősítő cégek által is vizsgáltatjuk.

A legfőbb értéknek a munkatársakat tekintjük. Az ő tudásuk, lojalitásuk a segítség abban, hogy ügyfeleink mindig a biztonság minőségét kapják tőlünk.

Munkatársainknak tervezett képzését, már az e-learning eszközök segítségével cégstandardnak tartjuk.

A Patent Csoport büszke arra, hogy digitálisan az egyik legjobban felkészült magyar vagyonvédelmi cég.

Bérdiszpécser szolgálat

A bérdiszpécser-szolgáltatást a Patent 2015-óta működteti. A szolgáltatáshoz szükséges technikai feltételeket a behatolástól és erőszakos eseményektől védett, diszpécsertermet és szerverszobát az európai szabványoknak megfelelően alakítottuk ki. Rendelkezünk a szükséges jogi és technikai feltételekkel, a GDPR szabályokat saját szakjogászunk segítségével alakítottuk ki.