Riasztórendszer tervezés

Ingyenes vagyonvédelmi felmérés és elemzés után a megrendelői igények figyelembevételével tervezzük meg otthonok, irodák, gyárak, telephelyek bel és kültéri riasztórendszerét.

Vagyonvédelmi szakembereink a legmodernebb és a legmegbízhatóbb riasztórendszereket ajánlják az ügyfeleink számára. Ezek ár-érték aránya a legjobb lehetőséget kínálja a megbízható, gazdaságos működtetésre.

24 órás diszpécser szolgálat

Diszpécser központunk az Uniós normatíváknak minden szempontból megfelelő, legmodernebb technikai és informatikai háttérrel rendelkezik. Minden hozzánk bekötött objektumból ide érkezik be az összes jelzés.

Riasztás esetén a diszpécserszolgálat azonnal indítja a kivonuló szolgálat azon autóját, melyet a riasztott objektumhoz legközelebb lát az online térképen. Így elfogóink a legrövidebb idő alatt a helyszínre érnek, ahol átvizsgálják a terepet, biztosítják a helyszínt. Tettenérés esetén átadják a rendőrségnek az elkövetőt. Diszpécsereink pedig a megbízó által megadott sorrendben értesítik a kijelölt személyeket.

A Patent Diszpécser Szolgálat Magyarországon, döntően a Nyugat-Dunántúlon közel húszezer ügyfelet szolgál ki.

24 órás kivonuló szolgálat

Fegyveres elfogóink, magas szinten képzett, határozott fellépésű, hatékony szakemberek. Elfogó autóink a legmodernebb technikai eszközökkel vannak felszerelve, mind a helymeghatározás, mind az eredményes intézkedés tekintetében.

Akciós csomagjaink

A Patent SAS szolgáltatás alapját jelenleg az Ajax fejlett okosrendszere biztosítja, mely vezeték nélkül esztétikusan szerelhető és teljes védelmet képes nyújtani otthonának.

Bérdiszpécser szolgálat

A bérdiszpécser-szolgáltatást a Patent 2015-óta működteti. A szolgáltatáshoz szükséges technikai feltételeket a behatolástól és erőszakos eseményektől védett, diszpécsertermet és szerverszobát az európai szabványoknak megfelelően alakítottuk ki. Rendelkezünk a szükséges jogi és technikai feltételekkel, a GDPR szabályokat saját szakjogászunk segítségével alakítottuk ki.

A bérdiszpécser központ Győrben a Mécs L. u. 7-ben található.

A bérdiszpécser szolgáltatást egész Magyarország területére tudjuk biztosítani.