Riasztórendszer tervezés

A megelőzés a legfontosabb, ezért szeretnénk felajánlani egy ingyenes vagyonvédelmi felmérést! Az elemzés után, az igényeik maximális figyelembevételével tervezzük meg otthonaik, irodáik, gyártó egységeik, telephelyeik bel- és kültéri riasztórendszerét. Tapasztalt szakembereink, modern és az elérhető legmegbízhatóbb riasztórendszereket ajánlják az érdeklődők számára. Ügyelünk arra, hogy rendszereink ár-érték aránya a lehető legjobb lehetőséget kínálja a folyamatos és gazdaságos működtetésre is.

24 órás diszpécser szolgálat

A gyors reagálás mindennél fontosabb a védelemben! Diszpécser központunk az Uniós normatíváknak minden szempontból megfelelő, legmodernebb technikai és informatikai háttérrel rendelkezik. Minden hozzánk bekötött objektumból ide érkezik be az összes jelzés. Riasztás esetén a diszpécserszolgálat azonnal indítja a kivonuló szolgálat azon autóját, melyet a riasztott objektumhoz legközelebb lát az online térképen.

VAN EGY JÓ AJÁNLATUNK!

Videokontroll

A videó-távfelügyelet (videokontroll)  az építkezési folyamatok és területek őrzésének a legbiztonságosabb, és leggazdaságosabb megoldása. Az objektum köré helyezett, arra teljes rálátást nyújtó kamerarendszerek és riasztórendszerek, melyek távfelügyelethez vannak csatlakoztatva, nyújtják a passzív védelmet. A Patent diszpécserközpontjába érkező jelzés esetén, a diszpécserek amennyiben a kamerák élő képe alapján az aktív beavatkozást szükségesnek érzik, a kivonuló szolgálatot azonnal értesítik, hogy elhárítsák a bajt.

24 órás kivonuló szolgálat

Fegyveres elfogóink, magas szinten képzett, határozott fellépésű, hatékony szakemberek. Elfogó autóink a legmodernebb technikai eszközökkel vannak felszerelve, mind a helymeghatározás, mind az eredményes intézkedés tekintetében.

Akciós csomagjaink

A Patent SAS szolgáltatás alapját jelenleg az Ajax fejlett okosrendszere biztosítja, mely vezeték nélkül esztétikusan szerelhető és teljes védelmet képes nyújtani otthonának.

ISMERJE MEG A PATENT TÁVFELÜGYELETET!

Távfelügyeleti szolgáltatás 21. századi színvonalon

A Patent Távfelügyelet európai színvonalú, 24 órás diszpécserközpontjával, képzett elfogókból álló kivonuló szolgálatával, legmodernebb vagyonvédelmi rendszereivel, és ügyfélkiszolgáló applikációjával, a myPatenttel nyújtja a biztonság minőségét.