A PATENT BUILD komplex építkezési beléptető csomag minden olyan technikai és élőerős megoldást tartalmaz, amelyre Önnek szüksége lehet építkezésének személy- és gépjármű be- és kiléptetésével kapcsolatosan.

Az Ön ajánlatának készítésekor figyelembe vesszük az építési terület környezeti adottságait, valamint alkalmazkodunk az egyedi megrendelői igényekhez. A PATENT BUILD komplex építkezési beléptető csomag tartalma és az ahhoz tartozó őrzésvédelmi szolgáltatások köre egyedi igények szerint módosítható. A csomagot kiegészíthetik olyan telephellyel kapcsolatos élőerős szolgáltatások, mint például a vagyonvédelmi szempontú járőrözés.

A PATENT BUILD komplex építkezési beléptető csomag tartalmazza a PATENT CSOPORT egyedi szoftveres megoldását, a PATENT GATE portai beléptető szoftvert. A PATENT GATE szoftver segítségével az építkezési terület munkavállalóinak regisztrációja, valamint be- és kiléptetése gyorsan, egyszerűen és biztonságos módon valósul meg. A be- és kiléptetések során egyedi QR kódok használata biztosítja a megbízhatóságot és a gördülékenységet.

A PATENT CSOPORT olyan megoldást biztosít az építkezéseken történő be- és kiléptetések végrehajtására, mely a komplexitásából adódóan biztonságossá, gyorssá és nyomonkövethetővé teszi a területre vagy a területről történő közlekedést.

A PATENT BUILD komplex építkezési beléptető csomag tartalmazza:

> a beléptetési pontok konténereit;

> a beléptetési pontokon, valamint a regisztrációs pontokon szükséges élőerős személyzetet;

> a beléptetési pontokon, valamint a regisztrációs pontokon szükséges szoftvereket;

> a beléptetési pontokon, valamint a regisztrációs pontokon szükséges, a regisztrációhoz, illetve a be- és kiléptetéshez alkalmazott technikai eszközöket, mint például: PC-k, mobiltelefonok, tabletek

> a be- és kiléptetéshez szükséges egyedi QR kódokat;

> a videófelügyelethez elengedhetetlen biztonsági kamerákat;

> a gépjármű be- és kiléptetéshez szükséges sorompókat;

> igény esetén további beléptető eszközöket, mint például a forgóvillák;

> egyéb szükséges technikai eszközöket.