A közbiztonság nagyon fontos. A Patent, mint vagyonvédelemmel foglalkozó magánvállalkozás mindig is fontosnak tartotta azt, hogy a rendőrség, a rendőrök komoly és áldozatos munkáját amikor lehet külön is elismerjék. Ezért is örültünk, hogy részesei lehettünk a megyei rendőrnap ünnepségnek, ahol a legjobbakat méltatták.

A Patent Csoport a rendőrséggel való jó munkakapcsolat okán, a Rendőrnap alkalmából elismerését fejezhette ki a rendőrségi vezetők által kijelölt rendőröknek. Az ünnepségen, melyet a győri Zsinagógában tartottak, elismerést adott át győri rendőröknek Kocsis Róbert vezérigazgató, a soproni kapitányság dolgozójának Trulik Marietta területi igazgató, a mosonmagyaróvári rendőrség munkatársának Fekete Csaba vezérigazgató-helyettes.

A Patent már hosszú évek óta fejezi ki elismerését azon áldozatos munka iránt, amit a közrend megóvása érdekében a rendőrség végez. Tudjuk, vannak kiemelkedően dolgozó munkatársaik, akik még inkább megérdemlik azt, hogy a lehetőségek szerint jutalmazzák őket.