A Demján Sándor és a VOSZ által életre hívott, helyi vállalkozók adományából fenntartott rangos elismerést, a Megyei Prima Díjakat a győri zsinagógában adták át. A Patent hosszú évek óta támogatója a díjnak, a díj szellemiségének. A gálán Kocsis Róbert vezérigazgató Radnóti Zoltánnak adta át a Szent László plakettet.

A Szent László-plakettel annak a társaságnak a munkáját ismerik el, amely sok éve támogatja a rendezvényt. A díjat idén Radnóti Zoltánnak, a Porsche Inter Auto Hungaria Kft. győri képviselete igazgatójának ítélték oda. Nagy öröm volt a Patent Csoport részére – mondta el Kocsis Róbert vezérigazgató-, hogy egy barátunknak, partnerünknek adhattam át az elismerést. A Megyei Príma díjak fontos mérföldkövei annak, hogy a gazdaság tehet a sportért, a kultúráért és az oktatásért, tudományért. Azzal is, hogy elismeri az ezen a területen kiemelkedőt alkotók munkáját. Az idei díjazottak, a díjazott területeken valóban elismerésre méltóak. Külön öröm volt, hogy a Széchenyi István Egyetem vendégeiként a Győri Zsinagógában csodás művészeti élményben is részesültek a meghívottak.

Az eseményről bővebben is olvashatnak az alábbi linken

https://www.kisalfold.hu/helyi-gazdasag/2022/11/megyei-prima-dijasok-muveszet-sport-tudomany-kategoriaban-adtak-at-kitunteteseket