A Kantharosz Gála Győr-Moson-Sopron Vármegye legnagyobb jótékonysági eseménye. A szervező civil egyesületek, a központi magnak számító Európai Borlovagrend, a Lionsok, a Rotaryk mellé a kezdetek óta felsorakozott segítő támogatásaival a Patent.

A vagyonvédelmi vállalkozási csoport cégfilozófiájában központi szerepet játszik a segítség, a rászorulók támogatása. A Patent vezetői személyesen is részt vettek az idei gálán, ahol többek között a Patent tombola segítségével is, több mint 25 millió forint gyűlt össze. Évről évre egyre többen pályáznak a Kantharosz Alapítványnál, hogy segítse őket. 2024-ben is sok rászoruló gyerek, család, egyesület és intézmény kaphat olyan segítséget, amely akár hónapokra, évekre is megkönnyítheti életüket. A 2024-es Kantharosz Gálát a Győri Nemzeti Színházban rendezték meg.

Az alapítványt támogató Patent Csoport részéről jelen voltak Truhlik-Fábián Marietta, Bauer László, Hantó Eszter, Fekete Csaba, Kövecses Roland, Horváth László, Löndör Nikolett és Bánhalmi Bálint.