A Patent Csoport támogatta a Rotary Club Sopron Pannónia és Hova Tovább Közhasznú Alapítvánnyal közösen megtartott Márton-napi Jótékonysági libavacsorát. Az estnek a balfi Panoráma étterem adott otthont. A felajánlásoknak köszönhetően közel egymillió forint jött össze, mely összeg felhasználása jótékony célra történik. A fő szervező az Rotary Club Sopron Pannónia aktív közössége volt. A club egyik célja, hogy az Erzsébet Ligetben átadhassanak egy mozgáskorlátozottak számára is használható játszóteret.

A soproni közélet fontos tagja Trulik Marietta, a Patent Távfelügyelet Sopron területi igazgatója is. Képünkön a RC Sopron Pannónia elnökével, Ferecskó Gáborral és a Hűség városának ismert személyiségével, a club tagjával Wilfing Ferenccel látható.

Trulik Marietta az eseményen elmondta, a Patent Csoport célja a biztonságos életet garantálni ügyfeleik számára, és továbbra is támogatni a jó célokat, segíteni a rászorulókat és a fenntarthatóság jegyében óvni környezetünket, ahol cégünk működik.