Mintegy 1,5 millió forint értékben kapott támogatást 26 rászoruló diák abban az akcióban, amelyet hatodik alkalommal szervezett meg a Győri Bevásárló Utcák Alapítvány.

Az „Angyalok a belvárosban” jótékonysági akciót, amelynek célja ezúttal is a rászoruló, szakmát tanuló diákok segítése volt, a Patent Csoport főtámogatóként erősítette.
A kamarában megrendezett ünnepségen, Bauer László vezérigazgató helyettes és Soóky Andrea a cégcsoport szaktanácsadója személyesen gratulált azoknak a fiúknak, akik egy-egy okos telefont kaptak ajándékba.
A Győri SZC Gábor László Építő-és Faipari Szakképző Iskola 9. évfolyamos ács tanulója és 9. évfolyamos festő, mázoló tanulója boldogan vette át a készülékeket, amelyekhez egy éves teljes, internet használatot is tartalmazó előfizetés tartozik.

Kamocsai Benjamin és Kamocsai Milán, akik testvérek és hatod magukkal élnek otthon egy kis háztartásban, elmondták, sok tantárgyban már szükséges az, hogy okos telefonnal rendelkezzenek.

Eddig osztálytársaik mellé kellett ülniük, egy-egy neten kapott feladat megoldásához. Most már egyénileg is kitudják tölteni a tanórákon a teszteket, megnézni a feladatokat.

Képünkön Bauer László, Kamocsai Benjamin, Soóky Andrea, Kamocsai Milán és Stuksza Attila Sándor a szakképző iskola igazgató helyettese.