Blog GYIK Dolgozz velünk Ajánlatkérés

Vagyonvédelmi rendszerek

Hatékony telepítés


A Security Patent technikai üzletágának vezető beosztású szakemberei több évtizedes vagyonvédelmi gyakorlattal rendelkeznek. Szakmai felkészültségük és múltjuk teszi lehetővé hogy minden körülmények között a legmegfelelőbb, a leginkább költségkímélő, ám a kívánt célt mindig elérő védelmi rendszerek kerüljenek telepítésre.

Security Patent által ajánlott vagyonvédelmi eszközök esetében a megbízhatóság és az esztétikum, valamint a kezelőbarát megoldások elsődleges szempontok.A nyugat-dunántúli régió egyik legnagyobb biztonságtechnikai cége nem dolgozik olcsó és megbízhatóságban nem versenyképes távol-keleti termékekkel. Minden esetben a nagy múltú, megbízható, kipróbált cégek eszközeit szereli a Security Patent. Főleg a DSC- És Bosch-eszközöket.

Minden Patent-csoport által kínált technikai eszköz rendelkezik a Magyar Biztosítók Szövetségének (Mabisz) minősítésével.Felhasználóbarát vagyonvédelem


Előfordul, hogy a biztosított azt sem tudja, hogyan kell bekapcsolni a riasztóját. Ez a Security Patent által telepített riasztóknál nem fordulhat elő, mert az esztétikus berendezések kifejezetten felhasználóbarát típusok. Mőködésük és mőködtetésük egy világító ledes kijelzőn jól nyomon követhető. Kialakításuknál a Security Patent kikérte számos ügyfél És az elfogószolgálatnál dolgozó munkatársainak a véleményét is.

Csapatmunka

A vagyonvédelmi eszközök telepítése igazi csapatmunka - a védendő telephelyről, irodáról, üzemről, intézményről készített alapos felméréstől kezdve az igények kitapintásán át egészen addig a pillanatig, míg a Patent-csoport technikusai nem telepítik az eszközt. Bizalom, hatékonyság és biztonság. Ez a csapatmunka eredménye.

A biztonsági rendszert nem felejtheti el bekapcsolni! Hiszen a Security Patent felhasználóbarát, akárcsak az általa telepített eszközök.