Üzembe helyezéskor az Ön rendszeréről egy adatlapot készítünk, amelyen minden olyan fontos adatot feltüntetünk, amely a sikeres működéshez szükséges:

  • Objektum címe
  • Számlázási cím
  • Értesítendő személyek telefonszáma, címe
  • A rendszer egyéb paraméterei
  • Megközelítés és egyéb adatok

Szerelőink csak szakszerűen üzembe helyezett és lepróbált, a MABISZ előírásainak megfelelő rendszert adnak át Önnek! Ennek készség szinten történő kezeléséről kötelesek önnek oktatást tartani. Az oktatás végén egy használati utasítást és egy ún. Ügyfélazonosító Kártyát kap, amelyre az előfizető száma és titkos jelszava kerül. Kérjük, ezt jól őrizze meg, mert telefonon csak erre az azonosító kódra hivatkozva adhat felvilágosítást diszpécserünk. Szerződésünket figyelmesen olvassa át és egy példányát aláírva juttasson el részünkre a legrövidebb időn belül.

Minden esetben értesítse diszpécserünket, ha nem sikerült kikapcsolni riasztóját, vagy a késleltetési időt túllépte, természetesen a jelszó bemondása után. Ha nem tudja jelszavát, minden esetben kivonulunk a helyszínre, mivel csak így tudunk meggyőződni arról, hogy illetékes tartózkodik a helyszínen. Kérjük, ha nem tudja bediktálni jelszavát, ne vegye udvariatlanságnak, ha jelszó hiányában még önnek sem adunk ki információt a rendszerének állapotáról, mivel ez az Ön biztonságát szolgálja.