Blog GYIK Dolgozz velünk Ajánlatkérés

Rendezvénybiztosítás

Diszkrét biztonság magas minőségben


A Security Patent nagyon fontosnak tartja, hogy a rendezvénybiztosításoknál minden megrendelő legnagyobb megelégedésére a lehető legnagyobb diszkrécióval lássa el munkáját.

Ma már korántsem elég, ha egy-egy rendezvényen a szervezőka kapuba állítanak egy vagy két szekrénymérető óriást. Egyrészt az óriások ideje lejárt, helyüket átveszik a felkészült ésképzett biztonságtechnikai szakemberek. Ők azok, akik már nemcsak méretükkel, de a szakmájukban átélt tapasztalattalés a folyamatos továbbképzéseken megszerzett tudással vannak felvértezve. Másrészt a rendezvények biztosítása nem elég, hamegáll a rendezvény bejáratánál. Számos helyen a belső terekben is szükség van arra, hogy a security-üzletágban jártas embereksegítsék megoldani a problémás helyzeteket.

A Security Patent nagyon fontosnak tartja, hogy a rendezvénybiztosításoknál minden megrendelő legnagyobb megelégedésére a lehető legnagyobb diszkrécióval lássa el munkáját. A Security Patent munkatársai egyenruhájukat mindig a rendez vénynek megfelelően választják meg a stílusos és elegáns öltönytőlkezdve a lezserebb, de nem túl sportos, nyakkendővel viselt fehér egyeningen át, a bakanccsal hordott gyakorlóig.A patentos biztonságiak beleolvadnak egy-egy rendezvény környezetébe, de mindig jól láthatóak lesznek, amint egy kis probléma is jelentkezik,legyen az technikai vagy éppen személyes jellegű.

> <