Blog GYIK Dolgozz velünk Ajánlatkérés

Pénz és értékkíséret

A Security Patent egy nagy biztonságtechnikai cégnél már elvárható és megbízható értékbiztosítással rendelkezik. Ez az egyik alapja az üzletek, vállalkozások, intézmények részére végzett bevétel- vagy fizetésszállításának. A megrendelő nemcsak a tökéletes védelemmel, de annak pénzügyi biztosításával is tisztában lehet. A megbízók és a bankok, pénzintézetek között a Security Patent pontosan és kiszámíthatóan, európai színvonalon végzi el a pénzkíséretet.

Fegyverviselési engedéllyel

Fuvarozó- és speditőrcégeknek a Patent-csoport munkatársai rendszeresen végeznek mind belföldön, mind külföldön telephelytől vagy éppen telephelyig tartó rakománykíséretet is. A nagy körültekintést igénylő munkákat, mint a pénzkíséret vagy a rakományok kísérete, csakis fegyverviselési engedéllyel rendelkező és a hozzá tartozó pszichikai vizsgán átesett dolgozók végzik a Security Patentnál.

A fegyveres szolgálatot teljesítő munkatársak részére a Security Patent rendszeresen szervez lőgyakorlatot, szituációs lövészetet, és rendszeres elméleti, jogi képzésben részesíti munkatársait.

A fegyveres szolgálatot Magyarországon szinte egyedülálló módon a biztonsági szolgálatok között, csakis golyóálló mellényben végzik a Patent-csoport munkatársai.


Kísérőautók az EU-ban bárhova

A Security Patent rendelkezik azzal a gépjármőparkkal, amely a modern kor követelményeinek eleget téve minden évszakban, minden körülmények között a megrendelők biztonságának szolgálatára áll egész Európában.