Blog GYIK Dolgozz velünk Ajánlatkérés

Minőségpolitika

LH Patent Security Kft.

LH Patent Security Kft. minőségpolitikája

 

AQAP 2120 minősítés

 

Az LH Patent Security Kft. tudatosan törekszik speciális tevékenységei keretében szolgáltatásai minőségének folyamatos emelésére, mert tudatában van annak, hogy hosszú távon csak a minőségi szolgáltatás jelent biztonságos megoldást, a szolgáltatásait igénybevevők részére. Ennek érdekében olyan hatékony komplex minőségirányítási rendszert vezettünk be és működtetünk, amely garantálja szolgáltatásaink állandó, kifogástalan minőségét, folyamatos fejlesztését, vevőink megelégedettségét. Ennek fontos eszköze az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány és az AQAP 2120:2009 normatív dokumentum követelményeinek megfelelő minőségirányítási rendszer működtetése. Céljaink megvalósítására a vezetésen belül megneveztük a minőségirányítást irányító személyeket, akik összefogják, ellenőrzik dolgozóink munkáját megfeleltetve a minőségirányítási rendszer követelményeinek. Tevékenységünk középpontjában a vevő áll. Biztonságot ajánlunk számára, melyet cégünk szakmai felkészültsége és tapasztalatai támasztanak alá. Hosszú távú szövetségi kapcsolatot kívánunk kialakítani mindazokkal az alvállalkozókkal, beszállítókkal, amelyek azonosulnak cégünk minőségi célkitűzéseivel.
Mindezek elérése érdekében a vezetés minden szinten támogatja és megköveteli a folyamatos, szükséges képzést és önképzést.
Elvárjuk, hogy minden alkalmazott személyes tudásával és felelősségével járuljon hozzá a cég sikeréhez.
Az LH Patent Security Kft minden tevékenységével törekszik megrendelőit a jogszabályi előírásoknak és a vevői elvárásoknak megfelelően magas minőségi színvonalú szolgáltatásokkal folyamatosan kiszolgálni. Ezzel biztosítva és erősítve az LH Patent Security Kft elfoglalt piaci helyzetét. A társaság tevékenységének középpontjában a törvényesség és a vevői megelégedettségére való törekvés áll.
LH Patent Security Kft elsődleges célja a vevői bizalom megszerzése és megőrzése, a stabil szolgáltatási háttér biztosítása, amellyel LH Patent Security Kft törekszik szolgáltatásai minőségének állandó javítására, valamint az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány, az AQAP 2120:2009 normatív dokumentum követelményeire épülő komplex minőségirányítási rendszer működtetésére, amely garanciát ad a megbízók számára az ellenőrzött tevékenységek végzéséről.

Az ügyvezető igazgató a társaság céljainak elérése érdekében

  • időszakonként minőségcélokat fogalmaz meg a társaság szervezetei és vezetői számára, amelyet folyamatosan nyomon követ, elemez és értékel;
  • azért tesz erőfeszítéseket és motiválja munkatársait, hogy biztosítsa a jelenlegi és leendő megrendelők megelégedettségét;
  • a projektek megvalósítását a vevői elvárások, a jogszabályi/normatív előírások kifogástalan teljesítésével, illetve szolgáltatási szintek egyértelmű definiálásával valósítja meg;
  • minden munkatársát saját munkája minőségéért teszi felelőssé;
  • átgondolta és rendszerezte a végrehajtó szervezet felépítését, és a munkafolyamatokat, ezzel javítva saját munkájának hatékonyságát, növelve a vevők megelégedettségét, ami a társaság piacképességét és megbízhatóságát erősíti;
  • a komplex minőségirányítási rendszert és a meghatározott folyamatok eredményességét folyamatosan fejleszti;
  • kötelességének tekinti a kölcsönösen előnyös kapcsolatok kiépítését szállítóival és megrendelőivel;
  • a társaság vezetése olyan módszereket/eljárásokat alkalmaz főtevékenységeinek megvalósítása során, amelyek biztosítják a szerződéses paraméterek maradéktalan teljesülését.

LH Patent Security Kft vezetése, és munkatársai tisztában vannak azzal, hogy a változó piaci helyzetben fennmaradni, fejlődni csak úgy lehet, ha a társaság minden eszközzel igyekszik megfelelni a vevők és felhasználók minőségi, költségközpontú és határidős elvárásainak.

AQAP 2120 minősítés 

 

A Patent Security Vagyonvédelmi Zrt.

 

A Patent Security Vagyonvédelmi Zrt. 2012. november 11-én létrejött vállalkozás. A dolgozói állomány szakképzett, következetes munkavégzés, követelmény-támasztás, igényesség jellemzi a munkavégzést. A Patent Security Vagyonvédelmi Zrt. minőségirányítási rendszerét az élőerős őrzés, telephelyőrzés recepciós és telefonközpont szolgálat, pénzszállítás, rendezvénybiztosítási szolgáltatás tevékenységére terjeszti ki. A Patent Security Vagyonvédelmi Zrt. szolgáltatásainak minden állampolgár, cég, szervezet potenciális vevője – hiszen a biztonságos munkavégzés és élet mindenkinek alapvető igénye.

A Kft. a minőségi szolgáltatások fenntartása érdekében vállalja, tevékenységeinek
ISO 9001:2009 minőségirányítási szabvány szerinti kialakítását és tanúsíttatását.

 

Patent Security Vagyonvédelmi Zrt. MINŐSÉGPOLITIKÁJA

 

A Patent Security Vagyonvédelmi Zrt. tudatosan törekszik speciális tevékenységei keretében szolgáltatásai minőségének folyamatos emelésére, mert tudatában van annak, hogy hosszú távon csak a minőségi szolgáltatás jelent biztonságos megoldást, a szolgáltatásait igénybevevők részére. Ennek érdekében olyan hatékony minőségirányítási rendszert vezettünk be és működtetünk, amely garantálja szolgáltatásaink állandó, kifogástalan minőségét, folyamatos fejlesztését, vevőink megelégedettségét. Ennek fontos eszköze az ISO 9001 szabvány követelményeinek megfelelő minőségirányítási rendszer létrehozása és a cég nemzetközi tanúsíttatásának elérése.

Céljaink megvalósítására a vezetésen belül megneveztük a minőségirányítást irányító személyeket, akik összefogják, ellenőrzik dolgozóink munkáját megfeleltetve a minőségirányítási rendszer követelményeinek. Tevékenységünk középpontjában a vevő áll. Biztonságot ajánlunk számára, melyet cégünk szakmai felkészültsége és tapasztalatai támasztanak alá. Hosszú távú szövetségi kapcsolatot kívánunk kialakítani mindazokkal az alvállalkozókkal, beszállítókkal, amelyek azonosulnak cégünk minőségi célkitűzéseivel.

Mindezek elérése érdekében a vezetés minden szinten támogatja és megköveteli a folyamatos, szükséges képzést és önképzést.
Elvárjuk, hogy minden alkalmazott személyes tudásával és felelősségével járuljon hozzá a cég sikeréhez.

 

A Patent Véd Vagyonvédelmi Kft.

 

A Patent Véd Vagyonvédelmi Kft. 2012. november 11-én létrejött vállalkozás. A dolgozói állomány szakképzett, következetes munkavégzés, követelmény-támasztás, igényesség jellemzi a munkavégzést. A Patent Véd Vagyonvédelmi Kft. minőségirányítási rendszerét az élőerős őrzés, telephelyőrzés recepciós és telefonközpont szolgálat, pénzszállítás, rendezvénybiztosítási szolgáltatás tevékenységére terjeszti ki. A Patent Véd Vagyonvédelmi Kft. szolgáltatásainak minden állampolgár, cég, szervezet potenciális vevője – hiszen a biztonságos munkavégzés és élet mindenkinek alapvető igénye.

A Kft. a minőségi szolgáltatások fenntartása érdekében vállalja, tevékenységeinek
ISO 9001:2009 minőségirányítási szabvány szerinti kialakítását és tanúsíttatását.


A Patent Véd Vagyonvédelmi Kft. MINŐSÉGPOLITIKÁJA

 

A Patent Véd Vagyonvédelmi Kft. tudatosan törekszik speciális tevékenységei keretében szolgáltatásai minőségének folyamatos emelésére, mert tudatában van annak, hogy hosszú távon csak a minőségi szolgáltatás jelent biztonságos megoldást, a szolgáltatásait igénybevevők részére. Ennek érdekében olyan hatékony minőségirányítási rendszert vezettünk be és működtetünk, amely garantálja szolgáltatásaink állandó, kifogástalan minőségét, folyamatos fejlesztését, vevőink megelégedettségét. Ennek fontos eszköze az ISO 9001 szabvány követelményeinek megfelelő minőségirányítási rendszer létrehozása és a cég nemzetközi tanúsíttatásának elérése.


Céljaink megvalósítására a vezetésen belül megneveztük a minőségirányítást irányító személyeket, akik összefogják, ellenőrzik dolgozóink munkáját megfeleltetve a minőségirányítási rendszer követelményeinek.
Tevékenységünk középpontjában a vevő áll. Biztonságot ajánlunk számára, melyet cégünk szakmai felkészültsége és tapasztalatai támasztanak alá. Hosszú távú szövetségi kapcsolatot kívánunk kialakítani mindazokkal az alvállalkozókkal, beszállítókkal, amelyek azonosulnak cégünk minőségi célkitűzéseivel.

Mindezek elérése érdekében a vezetés minden szinten támogatja és megköveteli a folyamatos, szükséges képzést és önképzést.
Elvárjuk, hogy minden alkalmazott személyes tudásával és felelősségével járuljon hozzá a cég sikeréhez.

AQAP 2120 VGH Curves