Blog GYIK Dolgozz velünk Ajánlatkérés

Menedzsment

 

 

kocsis robert 2014

 

Az emberek biztonsága, a biztonság emberiessége

 

A Security Patent a biztonság minőségét kínálja ügyfeleinek. A Security Patent a magyar rendszerváltás óta végzi munkáját, és mára Magyarország egyik meghatározó vagyonvédelmi cégévé vált. Munkánk alapja a minőség, a képzett és jól fizetett munkatársak. A Security Patent és az általa alapított Patent Holding egyet jelent a világszínvonalú, minőségi biztonságtechnikával, a vállalkozások vagy a magánszemélyek számára nyújtott komplex vagyonvédelmi szolgáltatásokkal. Az emberek és vállalkozásaik érdekében végzett munkánkat ezért végezhetjük el, már csaknem három ezernél is több ügyfelünk legnagyobb megelégedésére. Örömmel és büszkeséggel töltene el, ha önt és cégét is ezen megelégedett csoport tagjaként köszönthetném.


Kocsis Róbert
ügyvezető igazgató

Patent Holding Kft.

 

nagy laszlo 2014

 

 

Őrizzük gyárát, telephelyét, otthonát, megvédjük értékeit!


A Security üzletág cégünk meghatározó tevékenységi köre. A Security Patent ebből az üzletágból építette fel komplex biztonsági szolgáltatását nyújtó nagyvállalatát. A technikai berendezések, a modern eszközök nélkülözhetetlenek a vagyonvédelemben. Kamerák, tűzjelzők, behatolásjelzők. Büszke vagyok rá, hogy munkatársaim a legjobbak szakterületükön, csakúgy, mint a Security Patent más ágazatainak képviselői. A minőségi munkának, az állandó ellenőrzésnek köszönhetően mi vagyunk az egyik leghatékonyabb és legmegbízhatóbb cég ezen a területen is. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az a tény, hogy nagyon szigorú minősítő eljárások után minket választott vagyonvédelmi és tűzvédelem szolgáltatójának Európa legnagyobb motorgyára is Győrött.


Nagy László
security üzletág-igazgató

Patent Csoport

 

fekete csaba 2014

Vagyonvédelem felsőfokon

 

Cégünk, a régió legnagyobb vagyonvédelmi vállalkozása mindig a legújabb technikai eszközöket és berendezéseket használta munkájához. Ezt tettük ügyfeleink és a magunk érdekében is. A Közép-Európában is egyedülállóan modern távfelügyeleti központ, a kiváló műholdas jelző rendszerek, a tűzjelzők, a kiváló  - Audi motorokkal hajtott – gépjárműveink a gyors, hatékony beavatkozást teszik lehetővé. Magunknak is időt és energiát takarítunk meg, és ügyfeleink még nagyobb biztonságban vannak. A Security Patent elkötelezett híve a technika állandó fejlesztésének. Mindezt úgy, hogy ügyfeleinknek a lehető legkedvezőbb árat ajánljuk ezen berendezések nyújtotta világszínvonalú szolgáltatások mellé.


Fekete Csaba
ügyvezető igazgató

LH Patent Security Kft.

 

bauer laszlo 2014

 

Patent Termelést Támogató Protokoll (PTTP) és nő a termelés biztonsága

 

A vagyonvédelem ma már sokkal több, mint egyszerű védelem. Természetesen erre is szükség van, és ebben is élenjár a Patent Csoport. Ám a vagyonvédelem egy teljesen új, a termelést nagyban segítő formáját is megtalálják partnereink a kínálatunkban. Miről van szó?

A logisztikai rendszerek felépítése sokáig csak az adott gyárak szakértőinek a feladata volt. Ma azonban a világcégek már bevonnak minket, vagyonvédelmi szakembereket is ebbe a folyamatba. Így a raktározás kezdeti felépítésénél már olyan hatékony segítséget tudunk nyújtani, amely a későbbiekben komoly anyagi előnyt jelenthet. A termelési folyamatok kialakítását napjainkban egyetlen komoly cég sem tervezi meg a vagyonvédelmi cége megkérdezése nélkül. A Patent Termelést Támogató Protokoll (PTTP) a kisüzemektől a nagyvállalatokig tud segítséget nyújtani abban, hogy a biztonság jól kialakított rendszere segítse a termelési folyamatokat.Támogassa, és megóvja partnereinket a későbbi bosszúságoktól. Patent Biztonság már az első lépésektől!

 

Bauer László
ügyvezető igazgató

Patent Véd Vagyonvédelmi Kft.

 

milkovics laszlo 2014

Igényes, minőségi technikai háttér

 

A biztonság ma már elsősorban technikai kérdés. Még a legjobb szakemberek is tehetetlenek a minden esetben jól mőködő, igényes, minőségi technika nélkül. Technika kell a távfelügyelethez, a beléptetéshez, a térriasztáshoz, a kamerarendszerek hatékonyságához. Ezt a technikai hátteret nyújtja minden megrendelőjének a Security Patent. Komplex szolgáltatásunkkal a helyszíni felmérés után személyre, vállalatra szabott, igény szerinti biztonságot garantáló technikát szerelünk fel. Munkatársaink a legmodernebb eszközöket használják, és telepítésre csakis kipróbált, a gyakorlat szigorú vizsgáján jelesre diplomázott világmárkákat ajánlunk.A jó technika időben és hatékonyan riaszt, véd, segít.


Milkovics László
ügyvezető igazgató

Patent Biztonságtechnika Kft.

 

voros istvan 2014

A Security Patent komplex szolgáltatási csomagjának egyik leglátványosabb része a távfelügyeleti szolgáltatás, pontosabban a riasztások esetén a helyszínre siető járőrök megjelenése. Világszínvonalú riasztási, észlelési rendszereink segítségével már olyan sok betörést, rablást, erőszakos cselekményt sikerül meghiúsítanunk, hogy felsorolni is nehéz lenne. Erényeink a pontosság, a gyorsaság, a szükséges legjobb eszközökkel való ellátottság, a megrendelőbarát beavatkozás, valamint a korrekt, titoktartó munkavégzés. És főként a profikból álló járőrszolgálat.


 Vörös István
ügyvezető igazgatóhelyettes

LH Patent Security Kft.