Blog GYIK Dolgozz velünk Ajánlatkérés

Aktuális állásajánlataink

munkakör: diszpécser
2 műszakos / 12 órás munkarend
cég: LH Patent Kft.
elvárás: felhasználói szintű számítógépes ismeret
Győr és vonzáskörzetének helyismerete
előny: idegen nyelvtudás
vagyonőri végzettség
amit kínálunk: teljes körű alkalmazotti viszony
állandó képzés
jelentkezés: ITT

 

VAGYONŐRÖKET KERESÜNK!

A világ legnagyobb motorgyárának őrzés-védelmi munkájára keresünk főállásban foglalkoztatott vagyonőröket. Szakmaterületen kiemelt bérezés és juttatások, alakítható munkarend. Cégünk csak teljes foglalkoztatásban alkalmaz dolgozókat! Jó csapat, szakmai kihívások, hosszú távú munkalehetőség! Szükség esetén lakhatás biztosítása.

Jelentkezés: ITT

 • +36 30 500-5753 
 • This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

munkakör: elfogó- kivonuló járőr
cég: Lővér Patent Kft.
elvárás: jogosítvány, vagyonőri végzettség
jelentkezés: ITT
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
+ 36/30/998 86 72

 

munkakör: biztonsági őr
cég: Patent Véd Kft. Győr
elvárás: vagyonőri végzettség
Jelentkezés: ITT

 

munkakör: vagyonőr
cég: Patent Véd Kft. Győr
elvárás: vagyonőri végzettség
Munkavégzés típusa rendezvénybiztosításra, telephely őrzés
Jelentkezés: ITT
Info: a nap 24 órájában
+36/30/679 66 93

 

munkakör: elfogó
hely: Távfelügyeleti Központ (Győr)
elvárás: vagyonőri végzettség
B kategóriás jogosítvány
küzdősportban jártasság
fegyvervizsga
vagyonvédelem területén eltöltött több éves tapasztalat
Jelentkezés: ITT
INFO Kulcsár Balázs szolgálatvezető
+36/30/385 77 19

 

 

MEGBECSÜLJÜK A JÓ DOLGOZÓT!

Kiválasztás, felvétel előtti eljárás:

A SECURITY PATENTNAK nagyon fontos a munkavállalók kiválasztása és a felvétel előtti eljárás. A szolgáltatás minőségét és értékét erősen befolyásolja a szolgáltatást teljesítő személyzet minősége és képességei. A felvételi eljárás alatt meggyőződünk arról, hogy a leendő munkatársunk rendelkezik-e mindazokkal a képességekkel, amelyek alkalmassá teszik, hogy a későbbiek során jól képzett biztonsági őr legyen. A cégünkhöz jelentkezők többlépcsős szűrőn mennek keresztül. Kiemelt munkaterületeken csak belső ellenőrzésen átesett munkatársakat foglalkoztatunk. A jelentkezőtől önéletrajzot, referenciát, erkölcsi bizonyítványt, feddhetetlenséget igazoló iratot is kérünk. Mivel cégünk az átlagnál magasabb fizetést biztosít alkalmazottainak, lehetőség van a legjobb szakemberek kiválasztására. Munkatársainkat foglalkoztatásuk során a képességeiknek megfelelő beosztásokba helyezzük el. Felvételi eljárásunknak köszönhetően, nálunk igen alacsony a fluktuáció, ez garantálja a folyamatos, magas színvonalú szolgáltatást.
 

Képzés, továbbképzés:

 • Cégvezetőink szakmai felsőfokú végzettséggel rendelkeznek.
 • Vezetőink és menedzsereink az éves szakmai vagyonvédelmi kiállításokon Magyarországon minden esetben, esetenként külföldön is részt vesznek. Így első kézből értesülnek a szakmai újdonságokról.
 • Üzletkötői csapatunk rendszeres szakmai, csapatépítő és üzleti tréningen vesz részt.
 • Középvezetőink jelen vannak a Magyar Biztonsági Vállalkozók Munkaadói Szövetsége (MBVMSZ) által szervezett konferenciákon.
 • Állományunk tagjainál folyamatos a szakmai továbbképzés. Ezeket vezetőink, illetve specialitásuk miatt felkért szakmai (tőzoltóság, rendőrség, katonai ügyészség), szervezeti előadók tartják.
 • A telephelyeinken szolgálatot teljesítő állomány részére inspektoraink folyamatosan tájékoztatást adnak a normatív szabályzók változásáról, irányítják, koordinálják a megbízó által meghatározott feladatok törvényes, szakszerı ellátását.
 • Objektumvezetőink, szolgálat- és csoportvezetőink a napi eligazítások során folyamatosan ismertetik a megbízó által meghatározott elvárásokat, az esetleges, aktuális változásokat. Azokról szükség szerint helyi képzést szerveznek.
 • Járőrszolgálati és fegyveres dolgozóink rendszeres elméleti és gyakorlati képzésre járnak, mely a lőfegyverekkel kapcsolatos.
 • Az ezt igénylő munkaterületeken dolgozók számára folyamatos lövészeti kiképzést, sportkiképzést és önvédelmi, testőrképzést tartunk.


Alkalmazottak motiválása:

 • A magas szintı elvárásoknak megfelelően a többi vagyonvédelmi céghez képest magasabb fizetést biztosítunk munkatársainknak.
 • Régóta alkalmazott és jól bevált anyagi és erkölcsi jutalmazó rendszert mőködtetünk.
 • Előrelépési lehetőséget, belátható, tervezhető jövőképet biztosítunk a legjobb és legrátermettebb munkatársainknak.
 • Az anyagi juttatásokon túl kiemelkedő hangsúlyt fordítunk dolgozóink morális motiváltságára is. Ezt humán juttatásokkal is igyekszünk szolgálni: ingyenes sportolási lehetőség Győr több sportcentrumában, évente céges juniális, horgászverseny, focikupa, Mikulás- és karácsonyi ünnepség.
 • Legképzettebb munkatársainkat szakmai versenyeken is indítjuk cégünk költségén.