A Patent elkötelezett abban, hogy szolgáltatásait, technikai felszereltségét, szervezetét folyamatosan fejlessze, kutassa az új lehetőségeket a vagyonvédelem területén.
A cég vezetői és munkatársai, a Széchenyi Egyetem Menedzsment Campus Kompetencia Központ vezetőivel és munkatársaival a napokban tartották meg több, a vagyonvédelem megújulását szolgálható fejlesztésről az első nagyobb megbeszélésüket. A több órás konstruktív együttműködő találkozón számos célt fogalmaztak meg a jelenlévők, amelyekben akár üzleti potenciát is látnak.

Az innovációs együttműködő folyamat elindult és mindkét fél, a szolgáltató ipar nagyvállalata és a felsőoktatás hazai fellegvára érdekeltnek tűnik abban, hogy egymás erősségeit kihasználva, új, piacképes ötletek, termékek szülessenek, melyek hosszú távon a magán és ipari vagyonvédelem megbízóinak az érdekeit szolgálják.

A Patent külön üdvözölte azt a nyitottságot, amellyel a Széchenyi István Egyetem az ipar, a szolgáltatások felé fordul, hogy hasznos tudással erősítsék meg a gazdaság szereplőit. Az ilyen együttműködés lehet az alapja annak, hogy a cégek még versenyképesebbek, még hatékonyabban legyenek.