Blog GYIK Dolgozz velünk Ajánlatkérés

Ki ez a szakállas ember és ki ez a kedves nő?

A Patent Távfelügyelet szolgáltatásaihoz kapcsolódó ügyintézést személyesen és elektronikusan is lehet, lehetett intézni. A myPatent azonban forradalmi változást hozott. Azok, akik letöltik okos eszközükre, telefonra, pc-re a myPatent applikációt, azok már otthonról, akár a karosszékből utalhatják számlájukat, nézhetik meg az eseménylistájukat, szerződéseiket kezelhetik, adataik módosítását kezdeményezhetik.

A szakállas ember és a kedves hölgy nemrégen a Patent irodáiban, az ügyfelek, a munkatársak a beszállítók által gyakran látogatott területeken jelentek meg. Arra hívják fel a figyelmet, hogy egy gyorsan telepíthető applikáció nagyban könnyíti meg a 21. századi ember életét.Két három kattintás, és mindenki rendelkezhet önálló myPatent fiókkal.

Kiknek ajánlott az applikáció letöltése: elsősorban azoknak, akik a Patent Távfelügyelet ügyfelei. Másodsorban azoknak, akik érdeklődnek a patentos riasztórendszerrel megerősített, kivonulószolgálatot működtető 24 órás diszpécserekkel támogatott modern otthon és vállalkozás biztonságát segítő rendszerére.

Csak okosan és biztonságban élni! Ez a Patent új plakátjainak az üzenete.

> <