Blog GYIK Dolgozz velünk Ajánlatkérés

Patent liget, zöldülnek a fák

A Patent 30 éves születésnapját azzal ünnepelte, hogy a Nyugat-Dunántúlon, a területi igazgatóságok székhelyén, Győrött, Mosonmagyaróváron, Sopronban és Zalaegerszegen 30 darab fát ültetett el. A fák szépek, életerősek és cseperednek. Győrben a Patent Liget ginkgo fái, erről egy kedves ügyfelünk is tájékoztatott minket, úgy tűnt kiszáradnak. Ám nem így történt. Újra zöldülnek a Patent fák!

A Győrszol szakembereinek köszönhetően a győri Patent Liget 30 darab fája különleges elbánást kapott a nyár közepén. A gondos locsolás, a tárcsázás sokat segített. A cél, hogy a jövő nemzedéke még egészségesebb környezetben éljen, a közösségért érzett elkötelezett felelősségvállalás úgy tűnik, célba ér. A Patent 31 éve figyel arra, hogy az általa kezdeményezett, képletesen „elültetett" ügyek mindig zöldek legyenek, mindig hozzanak újabb hajtásokat. Legyen szó a sport, a kultúra támogatásról, vagy rászorulók segítségéről. Ám legfőképpen arról, hogy a cég ügyfelei mindig azt érezzék, télen és nyáron egyaránt, a Patent gondoskodik róluk.

A ginkgo egy különleges díszfa Magyarországon megtalálhatók 200 millió éves kövült maradványai, parkokba, kastélykertekbe, arborétumokba kb. 200 éve ültetik. Jelentős példányai vannak szerte az országban. Szegeden idős fasora látható, mely ott a szúnyogoktól is megvédi a járókelőket. Utak mellé is szívesen ültetik kiváló várostűrése miatt: ellenálló a széllel, rovarrágással, baktérium és vírusfertőzésekkel szemben. Sőt, a gombabetegségekre sem érzékeny. képünkön a Patent Liget győri fái, illetve az az egy, amely újra zöldül.

> <