Blog GYIK Dolgozz velünk Ajánlatkérés

A 24órás munkavégzés egész embert kíván.

Sportos élet, mentális felkészültség munka mellett is, vagy épp pont azért…

Sport elengedhetetlen egy felkészült csapathoz, a Patentnél fontos, hogy ezt a lehetőséget biztosítsuk az elfogó kollégáinknak a megfelelő fizikai és mentális fittséghez. A napi 24órás munkavégzés egész embert kíván.

 elsősegély

 A napi rutin részét kiegészítendő, olyan lehetőségek is nyitottak a kollégáink számára, mint például a negyedéves lövészet, jogi képzés, a különböző elsősegélynyújtási tréningek, valamint a stressz és konfliktus kezelés, kommunikációs technikák elsajátítása.

képzés

A tréningeket szakmaspecifikusan és életszerű elemekkel alakítják a felkészült szakemberek, hogy a gyakorlatban, a mindennapi akár éles helyzetekben alkalmazható legyen. A gyors és hatékony helyzetfelismerés és a gyors reagálás felkészültség életet menthet. A magabiztos tudás megszerzésével, „automatikusan” megfelelő módon tudnak eljárni a kollégák. Így biztosítva a megfelelő biztonságérzetet az ügyfeleink, megbízóink számára.

koko gym2

Sokszor kerülnek olyan kihívások elé is, ami a megfelelő fizikum nélkül gondot okozna. Mint például egy kerítésen való átmászás, tetőre feljutás, fizikai feltartóztatás.

A lehetőségek tárháza közül a legújabb a Győri KOKO gym MMA-val való együttműködés keretein belül valósul meg. A Kókai Gábor (KOKO gym MMA) gondolatai a közös munkáról: „A Patent Vezetőség megtisztelő felkérésre, megkezdtük a közös munkát a Patentos Elfogó csapattal, kollégákkal. Lezajlottak az első edzések, amik nagyon jó hangulatban teltek el. A földharc alapjaitól kezdtük felépíteni a gyakorlást, majd kéz-láb technikák és a munkánkban előfordulható támadás elhárítás, elvezetés, technikák gyakorlása volt edzésünkön.”

koko gym 3

> <