Blog GYIK Dolgozz velünk Ajánlatkérés

Kamarai Oklevél a 30 éves Patentnak

kocsis robert pinter pentek imre  kamaraElismerő oklevél a 30 éves Patentnak, Pintér-Péntek Imre gratulál Kocsis Róbertnek.

30 éves cégalapításhoz gratuláló oklevél


A pandémiás előírásokat betartva, nem a megszokott nagy nyilvános összejövetelen, hanem a Patent székházában adta át a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elismerő oklevelét a kamara elnöke, Pintér-Péntek Imre Kocsis Róbertnak a Patent vezérigazgatójának.

A 30 éves kiváló és sikeres munkát elismerő oklevél azoknak a vállalkozásoknak a kiváltsága, akik kitartóan, fejlődve folyamatosan dolgoznak, és 30 éve sok-sok családnak adnak megélhetést. A Patent ezernél több munkavállalót foglalkoztat, és a vagyonvédelmi vállalkozások közül országos viszonylatban is a legnagyobbak közé tartozik. "

Az oklevélen található szövegre reagálva (Ezúton fejezzük ki őszinte tiszteletünket és nagyrabecsülésünket azokért az érdemekért és eredményekért amelyeket a vállalkozás az elmúlt évtizedekben elért, növelve ezzel megyénk üzleti hírnevét is. ) Kocsis Róbert köszönetét fejezte ki a kamarának. „Munkánk alapja mindig a fejlődésbe vetett hiten, az ügyfelek tiszteletén, a munkatársak megbecsülésén alapult. Örülünk, ha ez a gazdaság önkormányzatának, a kamarának is fontos, és ezt ezzel a szép oklevéllel is elismerte.

30 éves múltunk a garancia arra, mi ott vagyunk, amikor szüksége van ránk!"