Blog GYIK Dolgozz velünk Ajánlatkérés

Lázmérés nélkül nincs belépés, elsődleges az emberek biztonsága

kezimeccs2

A Patent mindent megtesz ügyfelei, az emberek biztonságáért. Sport és kulturális eseményeken a mindenkori pandémiás helyzet szabályainak megfelelően intézkednek szakképzett rendezvénybiztosítói.

A régióban a legképzettebb és legnagyobb szakmai tapasztalattal rendelkező rendezvénybiztosító gárdával a Patent Élőerő rendelkezik. 2020 őszén elindultak a sportesemények. Ezeken a pandémiás helyzetre való tekintettel még az eddigieknél is nagyobb odafigyelésre van szükség. A Patent csapata vigyázza a győri és mosonmagyaróvári kézilabdás női csapatok mérkőzéseit is.

Az NB I-ben játszó együttesek szakvezetése már hosszú ideje csak a Patenttal tudja elképzelni az események gondatlan megrendezését.

Az élőerős őrzés nem a mérkőzések ideje alatt tart, és nem csupán a sportcsarnokok, az AUDI ARÉNA GYŐR vagy éppen az UFM ARÉNA MOSONMAGYARÓVÁR belterének felügyeletéből áll. A Patent által elkészített rendezvénybiztosítási tervek szerint, melyek törvényileg szükségesek, a külterületek, parkolók őrzése is feladat. A mérkőzések előtt és után órákkal már ott vannak a patentos egyenruhába öltözött segítők.