Blog GYIK Dolgozz velünk Ajánlatkérés

Vírustolvajok

tolvaj

Pánikriasztás  után fegyveres elfogók azonnal a helyszínen. A tolvajok hamarosan a rendőrség vendégszeretetét élvezik. A Patent a járványveszélyben is a biztonság garanciája volt.

A járvány intenzív időszakában elszaporodtak az úgy nevezett „vírustolvajok”. Azok, akik kihasználva a vészhelyzetet megpróbáltak kisebb nagyobb értékeket eltulajdonítani, vagy fizetés nélkül távozni egy-egy boltból, trafikból. Megyénkben Győrben, Mosonmagyaróváron és Sopronban is volt pánikriasztás. Azok a kereskedők, akik rendelkeztek patentos riasztórendszerrel, és az ehhez kapcsolódó pánik-gombbal, jól tudták kezelni ezeket a helyzeteket. Csak az elmúlt hónapban tucatnyi bolti szarkát, nemfizetőt tartóztatott fel a Patent.

A Nyugat-Dunántúl leginnovatívabb és leghatékonyabb vagyonvédelmi vállalkozása vigyázott ügyfeleire, megakadályozta a nagyobb károkozást a koronavírus időszakban, és teszi ezt ezután is. Akik valódi biztonságra vágynak, akik szeretnék családjukat, értékeiket megóvni, a Patentot választották és választják.

Mert a Patent mindig időben jön!