Blog GYIK Dolgozz velünk Ajánlatkérés

TOVÁBBRA IS GRABOPLAST ZRT. MARAD A GYŐRI KAJAK-KENU SZAKOSZTÁLY NÉVADÓ SZPONZORA

Továbbra is a Graboplast Zrt. marad a Győri Vízisport Egyesület (GYVSE) Kajak-Kenu Szakosztályának névadó szponzora. Az erről szóló megállapodást ma írták alá az együttműködő felek a Győri Vízitelepen.

A kellemes június eleji napsütésben szabadtéren megtartott eseményen Kocsis Róbert, a Patent Security vezérigazgatja valamint a GYVSE elnöke úgy fogalmazott:

„Nagyon fontos számunkra a mai nap, hiszen egy olyan kiemelt támogatóval újítjuk meg az együttműködésünket, aki már hosszú ideje velünk van, és Győr városával, valamint a szakági szövetséggel együtt rendkívül fontos, stabil és megbízható partnerünk. Nagyra értékeljük, hogy a mostani gazdasági nehézségek közepette is számíthatunk rájuk és támogatják az elképzeléseinket.”

Ezt követően Jancsó Péter, a Graboplast Zrt. elnök-vezérigazgatója köszöntötte a megjelenteket, aki kiemelte:

„Több mint 10 éve állunk a győri kajak-kenu szakosztály mellett, a célkitűzéseikkel messzemenőkig egyetértünk, ezért szeretnénk továbbra is segíteni az itt folyó munkát. Olimpiai-, és világbajnokok, példaképek, igazi hősök vonzzák ebbe a kiváló közösségbe nagy számban a győri fiatalokat, ahol tisztességes, egészséges, sportot szerető emberek válhatnak belőlük.”

Az elnök-vezérigazgató úgy látja, a mostani helyzetben is feladatunk megőrizni közösen létrehozott értékeinket:

„A Graboplastnak sem ezek a legszebb hónapjai, de ezen a fél-, netán egész éven nem múlhat, hogy tovább fejlődik-e Győr sportja. Meg kell tartani azokat a dolgokat, amelyek értékesek. Reméljük, hogy más területen mások követik majd a példánkat” – tette hozzá Jancsó Péter, aki személyes megjegyzésként a hallgatóságnak elárulta, hogy az unokája is a kajak-kenu szakosztályban sportol.

A rövid köszöntők után a szakosztály élsportolóinak jelenlétében került sor a névadó-szponzori szerződés aláírására.

kajaklapt

Az eseményen részt vett többek között Kammerer Zoltán, Kopasz Bálint, Devecseriné Takács Kincső, Balla Virág, Csay Renáta, valamint Czéllai-Vörös Zsófia is. A Győri VSE és a Graboplast Zrt. megállapodása a korábbiakhoz hasonlóan ezúttal is egy évre szól, a felek azonban a folytatásban is hosszútávon képzelik el az együttműködést. A támogatás pontos összege ugyan nem publikus, de kérdésünkre

Kocsis Róbert elmondta:  „jelentős összegről van szó, amely a szakosztály működése szempontjából meghatározó”.

forrás: https://www.gyorplusz.hu

szerző: SZIGETI SÁNDOR

FOTÓ: O. JAKÓCS PÉTER