Blog GYIK Dolgozz velünk Ajánlatkérés

24 órás készenlétben

 

 diszpécser maszkban

A korona vírus járvány még nem múlt el. A könnyítések mellett is vigyázni kell magunkra, egymásra. A Patent 24 órás készenlétben, felkészülten és segítőkészen szolgálja ügyfeleit. Sajnos a feszültségek számos esetben pánikriasztáshoz vezetnek. A Patent fegyveres elfogói ilyenkor mindig segítenek.

 Este tíz órakor érkezett a jelzés a Patent diszpécserközpontjába. A diszpécserek a kötelező védőfelszerelésben, a külvilágtól hermetikusan elzárt, biztonságos helyiségben dolgoznak. Előttük több tucat monitoron villogó számok, felugró adatok, képek, térképek jelzik, hogy a Patent ügyfelei bekapcsolták-e riasztórendszereiket, élesítették-e az éjszakai vagy a nappali üzemmódot, és azt is látják, ha valami baj készül!

Az alkatrészeket forgalmazó boltból éjjel érkezett a vészjelzés. A megtéveszthetetlen patent minőségű érzékelőket nem lehet becsapni.  A riasztás után nyolc perccel már ott állt a jellegzetes, jól ismert kék-fehér háromszöges autó a bolt előtt. A bolt ajtaja felfeszítve.

A fegyveres járőr zseblámpájának erős fénye ösvényt vágott a sötétben a polcok között. A leszórt dobozok, a feszegetett pénztárfiók jelezte, valaki, vagy valakik arra készültek, hogy alaposan kifosszák a boltot. A környék most napközben is csendesebb a megszokottnál, hát még éjjel! A fosztogatókat azonban megzavarta a gyorsan a helyszínre érkező Patent. Bár okoztak kisebb felfordulást, de a nagy vagyoni kárt a gyors intézkedés, a bekapcsolt Patentos riasztórendszer ismét megelőzte.

Ne feledjék: Riasztórendszerüket mindig élesítsék. Otthonaikban is akkor vannak biztonságban, ha a Patent riasztóit éjjeli üzemmódban is használják.

Tartsunk távolságot, de vigyázzunk magunkra és egymásra.

A Patent a biztonság minősége az emberért.