Blog GYIK Dolgozz velünk Ajánlatkérés

Bolti eladók nyomták a pánikgombot

nonstop

Éjszaka volt. A világ a koronavírus járvány miatti sokkban élt. Az embereknek azonban szüksége van arra, hogy akár éjjel is hozzájuthassanak az alapvető élelmiszerekhez. A kis városi bolt munkatársai is ezért voltak nyitva. Szájmaszkban és kesztyűben várták a vevőket. Kivéve azt a két férfit, aki éjfél előtt lépett az üzletbe.

 

Hűvös kora tavaszi este volt. A férfiak nagy kabátot viseltek, amelynek zsebeiben szemmel látható szemérmetlen módon tüntették el a bolt kínálatát, fenyegetően viselkedve az alkalmazottakkal. Úgy gondolták, ez elég ahhoz, hogy itallal, pipere szerekkel, energia italokkal felpakolva elszökjenek. Ám az alkalmazottak közül az egyik megnyomta a rejtett helyre szerelt pánik gombot. A Patent 24 órás ügyeleti rendszere azonnal beélesedett!

 

Fegyveres elfogók indultak el a bolt felé. Percek alatt odaértek. A feltűnő patentos autók, a villogó sárga fény láttán a két férfi menekülőre fogta a dolgot. Egyiküknek pár lépés lehetősége volt, míg vasmarkok ragadták meg. A másik azt hitte egérutat nyert. A belváros zegzugos sikátorai felé vette az irányt. Ahogy rohant hullott ki a kabátja zsebéből a ki nem fizetett áruk sokasága. Mögötte kitartóan csattogtak a patentos elfogó bakancsainak talpai. A hajsza nem tartott túlsokáig. A kiképzett járőr pár perces üldözés után nyakon csípte az elkövetőt. A két férfit hamarosan már a rendőrök kérdezték ki.

A Patent ismét sok ezer forintos károkozást előzött meg!