Blog GYIK Dolgozz velünk Ajánlatkérés

Jókor jött a Patent

 

 

Utcai rendbontást előzött meg a hirtelen megjelent PATENT autó. A civakodók észrevették a rutinszerű járőrözést végző autót és abbahagyták a veszekedést.

A PATENT neve mára egyenlő a biztonsággal, jellegzetes kék háromszöges logóját pedig már mindenütt ismerik. 30 éves működése során a PATENT olyan hírnévre tett szert a régióban, hogy kékbe öltözött „pajzsos” őreiről, vagy éppen megújult dizájnnal matricázott autóikról mindenkinek a biztonság minősége jut eszébe.

A város egyik ismert szórakozóhelye előtt két több fős társaság összeszólalkozott. Már éppen tettlegességig fajult volna a szóváltás, amikor a szokásos esti járőrözését teljesítő PATENT-os kocsi elgurult a hely előtt. Mintha csak egy rendőrkocsit láttak volna meg, úgy léptek el egymástól a balhézó felek. A PATENT-os járőr kocsi lassított, majd megállt. A bámészkodók zavarodottan egymásra néztek, majd jobbnak látták szétszéledni. A PATENT cégcsoport, mely idén tölti be 30. születésnapját, markáns, mára közismert megjelenésével, közbeavatkozás nélkül is képes elejét venni rendbontásnak, bűncselekménynek.

Büszkeséggel tölti el a PATENT valamennyi dolgozóját, hogy az évtizedek során belefektetett megannyi munka, az ügyfelek érdekeit előtérbe helyező állandó fejlesztések, a kivételes szolgáltatások, mind egy olyan ismert brand kiépítését szolgálta, melyet mindenki már csak úgy ismer: PATENT!