Blog GYIK Dolgozz velünk Ajánlatkérés

Átadták a Vaskakas támogatói bérleteket a PATENT támogatásával

vaskakas tmogati brlet

 

A Vaskakas Pártoló Tagságot hat éve indította a Vaskakas Bábszínház azzal a céllal, hogy azoknak a családoknak a gyermekei is eljuthassanak az előadásokra, akiknek igénye lenne a kultúrára, de egyszerűen szólva nem engedhetik meg maguknak, hogy színházba, koncertre, kiállításra járjanak.

„A korábbi években kezdeményezésünkkel magánszemélyeket és cégeket kerestünk meg, és legnagyobb örömünkre „jószívű felnőttek” több száz Vaskakas Pártolói Bérletet vásároltak. A Vaskakas Bábszínház pedig pályázatok alapján osztja ki a megvásárolt bérleteket óvodai csoportoknak, iskolai osztályoknak, szociális és jóléti intézményeknek. A Vaskakas Támogatói Bérlettel 4 szabadon választható előadást tekinthetnek meg a pályázók” – tudtuk meg Győri Virág sajtóreferenstől, majd az is kiderült, hogy 2019-ig 10 győri cég és 9 magánszemély csatlakozott a kezdeményezéshez.

A Vaskakas Pártolói Tagság ünnepélyes bérletátadója december 1-jén 10 órakor volt a győri Vaskakas Bábszínház Kamaratermében.

Kocsis Rozi bábszínházigazgató az átadón kiemelte, hogy köszönetét és háláját nem tudja eléggé kifejezni az alábbi támogatóknak: Pannon Víz Zrt., Ipartechnika Menedzser Kft., Tutti Élelmiszeripari Kft., Agrofeed Kft., Per-Kor Kft., Security Patent, Jankovits Engineering Kft., Medweevents, Somogyi Elektronic Kft., Generlife 2017 Kft., Sárdi Tibor, Némethné Szalai Irén, Verebics Zoltán, Farkas Gábor, Nagy Barbara, Hallbritterné Dr. Raffai Judit, Pap László, Pió Márta.

Forrás: https://www.gyorplusz.hu/gyor/atadtak-a-vaskakas-tamogatoi-berleteket/