Blog GYIK Dolgozz velünk Ajánlatkérés

Patent bemutató a gyermektáborban

képünkön: Patentos bemutató a Győrújbaráti Gyermektáborban. Heitter Péter lőfegyverekről mesél a fiataloknak.

A Patent Csoport szakemberei gyakran tartanak ismeretterjesztő előadásokat. A nyár derekán Heitter Péter, a PATENT lőkiképzője a Győrújbaráti Gyermektáborban találkozott a polgári védelmi – rendvédelmi szaktábor lakóival. A biztonságos élet, a biztonságos munka és a biztonsághoz szükséges eszközök is szóba kerültek a vetélkedővel színesített előadáson.

Az előző évekhez hasonlóan ebben az évben is megrendezte a Győr-Moson-Sopron Megyei Polgári Védelmi Szövetség a polgári védelmi – rendvédelmi szaktábort  Győrújbaráton, általános iskolás diákok részvételével. Csepi László ezredes polgári védelmi felügyelő, megyei titkár invitálására a Patent ismét bemutatót tartott a táborban. Heitter Péter, akinél kevés ember ismeri jobban a fegyverek világát, a biztonságot garantáló eszközök közül mutatott be jó párat. Mint elmondta, a személy és vagyonvédelemben azok a szolgáltatók számítanak igazán komolynak, akik képesek fegyveres kivonuló szolgálatot üzemeltetni.

Ez nagyon szigorú rendeletek, szabályok betartásával, komoly képzésekkel lehetséges csak.

A Patent elfogói, akik oldalukon fegyvert viselnek, munkájukat felelősséggel és szakértelemmel látják el. A közelharcban is van jártasságuk, és fegyverüket valóban csak az utolsó utáni pillanatban (a hatályos törvények tudtával, figyelembevételével) használhatnák, ám úgy dolgoznak, hogy erre lehetőleg soha ne kerüljön sor.

Heiter Péter a gyerekeknek kisebb vetélkedőt is tartott. A kérdésekre helyesen válaszolók patentos ajándékokat vehettek át. Mint egy kislány később elmondta: A patent bemutatóit azért kedveli, mert izgalmas vagyonvédelmi eszközöket láthat közelről, és hasznos tudást vihet haza.