Blog GYIK Dolgozz velünk Ajánlatkérés

Győrkőcfesztivál 2019

gyorkocfesztival

Győrkőcfesztivál a Patent támogatásával

Győr egyik legnagyobb rendezvényének, a több mint ötvenezer embert megmozgató Győrkőcfesztiválnak a kezdetek óta támogatója a Patent Csoport. Az országosan és nemzetközileg is ismert fesztiválon idén is sok-sok család, gyerek szórakozott, játszott. A patentos őrök gondoskodó felügyelete tette biztonságossá a rendezvényt.

Győrt elfoglalták ismét a gyerekek. A Széchenyi-tértől a Baross úton át a Radó-szigetig, az uszodán át az Arany partig nyüzsgött a város. A Győrkőcfesztivál fő szervezője, a Vaskakas Bábszínház 2019-ben is mindent megtett azért, hogy a Kisalföld megyeszékhelyére érkező kicsik és nagyok is ezernyi élményt vigyenek magukkal haza. Az esemény közel nyolc négyzetkilométernyi területen állított fel színpadokat, vendéglátóhelyeket, sátrakat, játékokat. A három nap alatt a Patent őröknek köszönhetően nem történt különleges esemény.

A Patent nem csak munkával segítette a fesztivált. Az első Győrkőc óta aktív szponzora is az ország legnagyobb gyerekeknek szóló ingyenes rendezvényének. A cég elkötelezett a helyi értékek erősítésében, támogatásában.