Blog GYIK Dolgozz velünk Ajánlatkérés

A Patent kamerái vigyáznak Győrre

Bauer Laszl nyilatkozat 2019.05.14 2

 A sajtótájékoztatót vezető hölgy mellet: Bauer László a Patent Védelem ügyvezető igazgatója, Fekete Dávid és Radnóti Ákos Győr alpolgármestere valamint Nagy Miklós Győri Rendőrkapitányság bűnügyi osztály vezetője rendőr alezredes.

Győr biztonságára vigyáznak a Patent kamerák

Sajtótájékoztatót tartottak a Bisinger sétányon, ahol a Nimfák szökőkutat is figyelik a győri közrendet segítő kamerák. A Patent Csoport Győr városában már 127 helyszínen 190 darab biztonságot szolgáló kamerát szerelt fel. A legújabbak már a Győrt megközelítő autók rendszámait is felismerik.

A tájékoztatón, ahol Győr várost két alpolgármester képviselte elhangzott, hogy a közel kétszáz kamerából harmincnyolc már képes a rendszámfelismerésre. A város biztonságához nagy mértékben járulnak hozzá azok a modern eszközök, amelyek nem csupán a bűnfelderítésben, de a bűnmegelőzésben is szerepet játszanak. A Patent Csoport régóta szereli a kamerákat Győrben, a megyében, és a Nyugat-Dunántúlon. Minőségi munkát végezve és mindig a legmodernebb eszközöket felszerelve.

Bauer László a Patent Védelem Security ügyvezető igazgatója a sajtótájékoztatón kifejtette, az európai helyzet szükségessé teszi, hogy a közbiztonságra figyelve a rendőrség, az önkormányzatok hatékony munkáját segítsék a vagyonvédelmi cégek is. A Patent, mint mondta, elkötelezett abban, hogy még biztonságosabb világban éljünk. Ehhez a maximális szakértelmet, az odafigyelő gondoskodást tudja nyújtani a győri alapítású harmincéves vagyonvédelmi vállalkozás.

A város és a rendőrség is tovább szeretné fejleszteni a kamerarendszereket a Patent segítségével. Ehhez az anyagi hátteret is megteremtették. A városlakók biztonsága érdekében nem csupán újabb és újabb kamerákat telepítenek, de a régiek folyamatos felújításáról is gondoskodnak.