Blog GYIK Dolgozz velünk Ajánlatkérés

Reszkessetek betörők!

SIKERES ELFOGÁS! A PATENT megint résen volt!

burglary-simulation-feature-web

A filmek távol állnak a valóságtól. Mégis a valóság sok esetben érdekesebb, izgalmasabb, mint bármelyik mozi. Főképp, ha az élet írja a forgatókönyvet.

Nyüzsgő város melletti település, családi ház. A betörő régóta lesben állhatott, várva a megfelelő pillanatra. A házaspár kocsijukba beszállva elhajtott, üresen hagyva házukat. Legalábbis ezt gondolta a bitang, amikor elindult az út másik feléről a célpont felé. A téli hidegben egy, a csuklyáját fejébe húzott ember nem feltűnő látvány, így gondtalanul, arcát eltakarva mászhatott át a kerítésen. Nem számított azonban arra, hogy az imént távozó pár otthon hagyta gyermekét, egy fiatalkorú fiút.

A srác a bejárati ajtó felől szűrődő zajokból először azt gondolta, szülei hagyhattak otthon valamit, így elindult a nesz irányába. Az ajtón található ablaknak köszönhetően hamar nyilvánvalóvá vált: egy idegen, rossz arcú férfi matat a zárnál!

A fiú nem hezitált, megnyomta a Patent által beszerelt riasztórendszer pánikgombját.
Az otthoni telefon már csörrent is. A Patent diszpécserei megnyugtatták a fiatalt, hogy a kültéri kameráknak köszönhetően már
korábban észlelték az illetéktelen személyt, az elfogók már úton vannak.

 

A fotó illusztráció,

A fiú már a legrosszabbra is felkészült, amikor felerősödött zajokra lett figyelmes kintről. Az ajtó ablakán keresztül nézte végig, ahogy a két megtermett PATENTOS elfogó leteríti a csuklyás alakot, majd átadja őt a hatóságnak.