Blog GYIK Dolgozz velünk Ajánlatkérés

Patent Story - Sikeres elfogás

Lakóparkban várt ki a betörő, hiába...


A szülők már munkahelyükön, a gyerekek suliban. Így néz ki egy átlagos család hétköznapi délelőttje. Az üresen maradt ház pedig a legvonzóbb célpont a betörőknek.

 

A város egyik legnagyobb lakóparki övezetében sem történt másképp. Egy férfi várta ki, hogy az anya elinduljon fiával az iskolába. A férj már korábban távozott. Órái lesznek arra, hogy zavartalanul felbolygasson mindent a család lakásában, gondolta. A kihalt lépcsőházban nem jelentett számára kihívást az ajtózár feltörése, gondtalanul jutott be az előszobába. A riasztórendszer működésbe lépett, a férfi pedig kutakodni kezdett.

A Patent diszpécserközpont pillanatok alatt értesítette a fegyveres elfogókat, akik percek alatt értek a helyszínre. A betörőnek ideje nem volt kárt tenni a lakásban, de még csak menekülőre se tudta fogni. A bejáratban ugyanis két megtermett Patentos állta útját. Felmérve esélyeit, átadta magát az elfogóknak.

dolgozzonnyugodtan

Az értesített lakástulajdonosok is úgy gondolják, a legjobb döntést hozták, mikor értékeik és szeretteik megóvására a Patentot választották!