Blog GYIK Dolgozz velünk Ajánlatkérés

Csendes riasztás a trafikból - Újabb elfogás!

Nem csak a filmekben létezik a titkos gomb, amit rablók érkezésekor megnyomhatnak egy bolt vagy egy pénzintézet alkalmazottai, ami nem más mint a PÁNIK gomb.

Az eladó jobb kezével kitapogatta a titkos kapcsolót és megnyomta a csendes riasztás gombot. Tudta, ebben az esetben ez a  legjobb, amit tehet hiszen így a  Patent perceken belül a segítségére siet.

 

patent elfogás-4


A Patent csoport már régóta telepít olyan vagyonvédelmi eszközöket, amelyek segítségével azonnal riasztható a fegyveres elfogó csapat. A csendes riasztás utoljára egy trafikot védett meg.

Az emberek a hétvégére készültek már. A trafikban nyugalmas időszak a péntek délután. Legalább is eddig az volt. Hat előtt pár perccel egy férfi és egy nő lépett be a boltba. Majd gátlástalanul elkezdték az árukészletet hatalmas táskáikba pakolni. A megfélemlített, sarokba szorított eladótól aligha tartottak. Látták, áll a pult mögött mozdulatlanul, mintha nem is venné észre őket. Ám ez csak a látszat volt. Az eladó jobb kezével kitapogatta a titkos kapcsolót és megnyomta a csendes riasztás gombot. Tudta, ebben az esetben ez a  legjobb, amit tehet hiszen így a  Patent perceken belül a segítségére siet.

A rablók úgy érzeték, biztonságban vannak. Tévedtek. Nagyot. A patentos fegyveres elfogók a riasztást követően szinte azonnal az üzletben voltak. A nőt és a férfit tetten érték. Az értesített rendőrök vihették el őket egy olyan helyre, ahol nem eshetnek kísértésbe a polcokra helyezett cigarettáktól, italoktól.
A Patent ismét jelentős anyagi károkozást előzött meg, és gondoskodott az üzletben dolgozó eladó biztonságáról.
Legyen Ön is az ügyfelünk!
PATENT - 1990 óta az Önök és a biztonság szolgálatában!
 
A PATENT Magyarország egyik leginnovatívabb vagyonvédelmi vállalkozása.
VÁLASSZA A PATENT CSOPORTOT!
 Területi igazgatóságaink és azok elérhetőségei:
 ► GYŐR goo.gl/pdhv7w
 ► SOPRON goo.gl/BKGS6R
 ► MOSONMAGYARÓVÁR goo.gl/QzJLYN
 ► ZALAEGERSZEG goo.gl/SsB59Y
 ► PÁPA goo.gl/14gh2V
 ► TÉT goo.gl/Xvq1Gi
KÖZPONT 9024 Győr, Mécs L. u. 7.
 tel.: +30/50 60 111
 www.securitypatent.hu
 e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.