Blog GYIK Dolgozz velünk Ajánlatkérés

Igazi vagy paintball fegyver? - Újabb elfogás Sopronban -

Sopron biztonságához hozzájárul a Patent Csoport jelenléte. A járőrök, szokásukhoz és a szolgálati utasításhoz híven mozgásban voltak, amikor a paintball pályáról befutott a riasztás. A diszpécserközpontban a monitorokon és a járőr autó tabletjén egyszerre jelent meg a térkép. Sejthető volt, a pályán illetéktelen személy tartózkodik!

 

patent elfogás-2

/a fotó illusztráció/

Percek alatt ért a helyszínre a patentos csapat. Betörésre, rongálásra utaló jelet nem találtak. De képzett elfogókról volt szó. Tudták, a betörők ma már könnyedén nyitnak ki zárakat anélkül, hogy azok megsérülnének. Óvatosan hatoltak be az épületbe. A nyáreste szürke derengésében fésülték át a terepet. A rossz látási viszonyok között is gyorsan megtalálták a férfit. Először elbújt előlük, majd fejvesztve menekülni akart. Egyikben sem volt sikeres, a fegyveres elfogók, akiknél igazi pisztoly volt és nem egy paintball puska, szép szóval addig a helyszínen tartották, amíg a tulajdonost nem értesítették a történtekről.

A Patent hatékony beavatkozása, a diszpécserszolgálat gyors reagálása és a hatékony riasztó rendszer ismét komoly anyagi károkozást előzött meg.

Bízza vagyonát, értékeit profi biztonsági cégre!

Patent Security - A BIZTONSÁG MINŐSÉGE SOPRONBAN!
► 9400 Sopron, Vörösmarty u. 2.
► Mobil: 30/518 59 64
► e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
► web: goo.gl/so2qBM

DISZPÉCSERKÖZPONT
► +36-30/62 70 111

ÜGYFÉLFOGADÁS
► hétfő-csütörtök 9,00-12,00 és 13,00-15,00
► péntek 9,00-12,00 és 13,00-14,00

www.securitypatent.hu