Blog GYIK Dolgozz velünk Ajánlatkérés

VB láz, BIZTONSÁGBAN - Újabb elfogás Győrben

Busszal próbált menekülni a telefontolvaj

Július 11—én játszották a labdarugó-világbajnokság első elődöntő mérkőzését a fináléba jutásért. Nagy csata volt, de nem csak ezért maradt emlékezetes a győri Rába-parton felállított óriás kivetítőnél összegyűltek számára.

 

patent elfogás


Egy futballmeccs hevében nézőként képesek vagyunk kizárni a külvilágot. Nem volt ez másképp akkor sem, mikor egy fiatalkorú a mérkőzés izgalmaiban maga mellé tette a mobilját. Barátja figyelmeztette, hogy egy férfi elvette onnan. A gyerekek a legjobb döntést hozták, amikor az eseményt biztosító, közelben álló Patent embereihez fordultak segítségért.

A tolvaj elfutott, a szemközti buszmegállóban látták meg. Zsákmányával a tömegközlekedési járművel igyekezett távozni a helyszínről. Pechje volt. Két Patentos termett ott mellette a buszon. A menekülő számára nem maradt már kiút. Kelepcébe került, a mobiltelefon pedig vissza a jogos tulajdonosához. A Patentos őrök a hamarosan helyszínre érkező rendőröknek adták át a bajkeverőt.

A Patentnak hála a franciákon kívül más is örülhetett a nap végén. A mobiltelefonját immár ismét zsebében tudható srácot ugyanis hazavitték a nap hősei, Patentos kocsijukban.

fotó: KISALFOLD.HU