Blog GYIK Dolgozz velünk Ajánlatkérés

Építkezik? A betörők is észrevették már?

A mosógépet még be sem kötötték, de már ellopták az épülő házból, nem

Gomba módra szaporodnak azok a betörések, amelyek kárvallottjai építkezők. A társasházi lakásokba és a félkész családi házakba is gyakran már akkor megveszik a tulajdonosok az értékes berendezési tárgyakat, vagy éppen a drága járólapot, csempét, felszerelést, amikor még senki nem lakik ott. A legjobb esetben a bejárati ajtó és az ablakok a helyükön vannak. Ez azonban nagyon kevés arra, hogy a betörőket megállítsa.

burglary-simulation-feature-web

 


Nyugat-Magyarországon súlyos tízmilliókban mérhető csak az a kár, amelyet építtetőknek okoznak a betörők azzal, hogy a beépíteni szánt alapanyagokat, vagy már a lakás berendezéséhez megvásárolt eszközöket, kazánokat, radiátorokat, komplett konyhai pultokat visznek el.


Egy építkezésen senkinek nem tűnik fel, ha egy teherautóra felpakolnak valamit. Csak a tulajdonosnak, amikor szeretné megmutatni a barátainak, rokonainak, milyen szép lesz az új családi háza. Amikor kitárja az ajtót és szeretné megmutatni a már megvásárolt ülőgarnitúrát, lámpákat, gyönyörű kádat és szanitereket, azoknak csak a hűlt helyét találja.


Szomorú, de igaz, az építkezéseket a betörők is szemmel tartják.

Mit lehet akkor csinálni?

Riasztórendszerrel szerelni fel a félig kész, de már nyílászárókkal felszerelt lakóingatlant. A Patent riasztórendszerei ezerszer bizonyították már, hogy távfelügyeleti rendszerbe kapcsolva, a patentos fegyveres kivonuló szolgálattal megerősítve képesek megelőzni a nagyobb károkozást.

Kevesen tudják, de a riasztórendszerek szerelése jóval olcsóbb lehet, ha azok előkészítő munkálatait az építkezéssel együtt kezdi meg a Patent. Ezek a rendszerek már akkor élesíthetők, már akkor védik a lakás biztonságát, amikor a család még bent sem lakik.

A Patent riasztórendszerek, a távfelügyelet és a fegyveres kivonuló szolgálat képes arra, hogy megvédje az értékes lakásfelszereléseket, és a családoknak ne kellejen kétszer megvenni a hűtőt, kazánt, kandallót.


Érdemes az építkezés kezdetekor kikérni a Patent ingyenes vagyonvédelmi tanácsait arról, hogyan óvhatjuk meg pénzünket, hogyan védekezhetünk hatékonyan a mindig lesben álló, prédára váró betörők ellen. Mert a mi házunk, a mi várunk, ha beköltöztünk, ám nem csak ezután, hanem a költözés előtt is van mire vigyázni a falakon belül.


A Patent ebben segít! Kérjen ingyenes tájékoztatst ás ajánlatot tőlünk: ITT