Blog GYIK Dolgozz velünk Ajánlatkérés

A Lővér Patent szakemberei ingyenes vagyonvédelmi tanácsadással is várták az érdeklődőket

Biztonság a családnak, a vállalkozásnak:  A Lővér Patent szakemberei ingyenes vagyonvédelmi tanácsadással is várták az érdeklődőket.

IMG 9467

 A Lővér Patent standját sok érdeklődő kereste fel. Fábián György, Tóth Ferenc  és Milkovics László  a régió legnagyobb vagyonvédelmi vállalkozásának képviselő fogadták őket.

Kérjen ingyenes ajánlatot ONLINE: ITT

Nagy érdeklődés kísérte a több mint nyolcvan kiállítóval megrendezett osztrák-magyar kapcsolatépítő vásárt. A Regio Sourcing Sopron 2018 rendezvényen, regionálisan is meghatározó vagyonvédelmi vállalkozásként a Lővér Patent szerepelt.
„Érezhető, hogy a SOPRNIAKNAK egyre nagyobb szüksége van megbízható, fegyveres elfogószolgálattal rendelkező vagyonvédelmi cégre. Ezen a vásáron, melyet a Soproni Kamara segítségével igazán színvonalasan rendeztek meg, azt is megéreztük, az osztrák vállalkozásoknak is alapvetően fontos, hogy biztonságos régióban találjanak partnert.” – mondta Milkovics László a Lővér Patent Kft. ügyvezető igazgatója.
„A személyes biztonság az első. Lakásunkat, házunkat, nyaralókat olyan cég gondjaira kell bízni, amelyik egy riasztás után aktív fegyveres elfogó csapatot tud a helyszínre küldeni. A Patent a közelmúltban is két esetben hiúsított meg betörést, mert időben, határozottan lépett fel. – teszi hozzá Tóth Ferenc projekt menedszer. Majd így folytatja: Itt a kiállításon számos személy kérte ingyenes tanácsadásunkat, ingyenes felmérésünket, ők általában vállalkozók, ezért a személyes, családi biztonság után elsőként a vállalkozás biztonsága jut természetesen eszükbe. Kisebb üzlethelyiségekről, irodákról, sőt egy nagyobb üzem vagyonvédelmi lehetőségeiről is szótejtettünk. Úgy látom számos új távfelügyeleti bekötést köszönhetünk a rendezvénynek.”
IMG 9457
Fábián György a Patent csoport marketing igazgatója az eseményről szólva elmondta: „A kiállítás, ahogy azt Horváth Vilmos úr a Soproni Kamara elnöke kifejtette a kapcsolatépítésről szól. Örömmel láttam, hogy a Lővér Patentnak számos ügyfele mellett már sok-sok barátja is van Sopronban és környékén, és ezen a rendezvényen további lehetőségekről tudtunk tárgyalni. Nagyon hasznos volt a Patent Csoportnak,  bízom benne, szolgáltatásaink, a vagyonvédelem, a riasztószerelés, a távfelügyelet pedig nagyon hasznos lesz a város, a városban lakó soproniak számára. Célunk, hogy mindenki, mindenhol biztonságban legyen. ”
 
fotó: Magassy Dávid