Blog GYIK Dolgozz velünk Ajánlatkérés

Sopronban a Patent a BIZTONSÁG!

A Lővér Patent és a Soproni Kereskedelmi és Ipar Kamara hívta meg a vállalkozások, önkormányzatok képviselőit az első soproni vagyonvédelmi konferenciára. Többek között a vagyonvédelmi cégek közrendre gyakorolt hatása is szóba került az összejövetelen.

 

 

162916321-1

 

A Lővér Patent a Patent Csoport egyik legdinamikusabban fejlődő cége. A Sopronban és környékén közel ezer távfelügyeleti ügyféllel rendelkező vállalkozás és a Soproni Kamara meghívására számos vendég érkezett el az első vagyonvédelmi konferenciára. A konferencián Sopron rendőrkapitánya, Szabó Jenő ezredes és Csorna rendőrkapitánya, Dr. Erdős István ezredes adott tájékoztatót a régió közbiztonsági helyzetéről. Elhangzott, a közterületek biztonságához is hozzájárulhat egy intenzíven, a Lővér Patent-hoz hasonlóan járőröző cég. A Lővér Patent jól felismerhető járőr autóiból hamarosan még több fog Sopron útjain futni – mondta el Milkovics László ügyvezető előadásában, majd kitért arra is, hogy a Patent, mint a Nyugat-Dunántúl legnagyobb vagyonvédelmi vállalkozása fegyveres kivonuló szolgálatával, az ország egyik leghatékonyabb és legnagyobb diszpécserközpontjával, és 27 éves tapasztalatával áll az ügyfelei szolgálatában.


A konferencián dr. Erős László a Patent adatvédelemmel foglalkozó jogásza a cégek számára már kötelező adatvédelmi rendelkezésekről, Lósz József a megyei kamara innovációs klubjának vezetője pedig a drónok felhasználásának lehetőségeiről tartott még előadást.


Sopronban közel öt éve választhatják a családjukról, vagyonukról, vállalkozásukról gondoskodni vágyók a Lővér Patent minőségi biztonsági szolgáltatásait.

 

Válassza a MINŐSÉGI BIZTONSÁGOT!
LŐVÉR PATENT SECURITY - SOPRON
9400 Sopron, Vörösmarty utca 2.
Tel.: 30/518 59 64
e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.