Blog GYIK Dolgozz velünk Ajánlatkérés

Téten és Veszprémvarsányban is járőröznek

Akik számára a személyes és vagyonbiztonság fontos, megbízható és referenciákkal rendelkező biztonsági céget keresnek. A Patent 26 éve a biztonság minőségét jelenti. A cégcsoport fejlődése az ezredforduló óta töretlen. Hamarosan Téten és környékén valamint Veszprémvarsányban és környékén is járőröznek a képzett patentos elfogók.


Nyugat-Magyarországon a legrégebben alapított, legnagyobb győri, magyar tulajdonban lévő, vagyonvédelmi cége a Patent. A megyeszékhely után az elmúlt években Mosonmagyaróváron, Sopronban, Pápán is a cégcsoport gondoskodik a minőségi vagyonvédelemről. Az elmúlt hónapokban a veszprémvarsányi és téti irodák megnyitásának előkészítése is megtörtént.

 

patent tet


Magyarországon több ezer vagyonvédelmi és biztonsági céget tartanak nyilván. Ezen vállalkozások közül a többség mind ügyfélkörét, mind személyi állományát tekintve nagyon kicsi. Működésüket sajnálatos módon az teszi lehetővé, hogy számos megrendelő, cégtulajdonos számára nem az elvégzett munka minősége, vagy jogtisztasága a fontos, hanem az, milyen áron vállalnak őrzést, védelmet. A legjelentősebb vagyonvédelmi vállalkozások azonban, amelyek a TOP 10 vállalkozást jelentik, közéjük tartozik a Patent csoport is, komolyan veszik azt, hogy az ügyfeleket csak is minőségi, megfizetett munkával, minőségi technikai eszközökkel lehet védeni. Legyen szó egy családi házról, egy lakótelepi lakásról, egy kis üzletről vagy egy nagy autóipari beszállítóról.

 

Ennek a következetességnek köszönhető, hogy a Kisalföld városaiban, településein egyre nagyobb igény mutatkozik, a jól szervezett, komoly háttérrel rendelkező vagyonvédelmi cégre, a Patentra. Idén nyáron két feltörekvő kistérség „fővárosaiban" Veszprémvarsányban és Téten nyit irodát és kivonuló központot a Patent.

 

Téten és környékén, a városban és közel tucatnyi faluban, gyors reagálást, beavatkozást tud biztosítani a cég azok számára, akik biztonságban szeretnének élni. Veszprémvarsány és a környék ugyancsak számíthat a patentos rendszerekre. A régió legnagyobb és legmodernebb diszpécserközpontja - ahol a nap 24 órájában három-öt ember figyeli a monitorokat, a számítógépeket, a riasztásokat, és kezdi meg az intézkedést, ha szükséges - a lelke a patentos távfelügyeletnek. A beavatkozó „test" pedig a kiképzett emberek, szükség szerint fegyveres elfogók, akik a GPS koordináták alapján érnek pillanatok alatt a baj helyszínére.  

 

Kimutatott tény, hogy azokon a településeken, legyen szó városokról vagy falvakról, ahol patentos autók járőröznek jobb a közbiztonság. Az is tény, hogy azokba a házakba, melyet vagyonvédelmi cég biztosít, mint a Patent, kisebb a valószínűsége betörési kísérletnek. a Téten és környékén élők is tapasztalhatják már ezt. 24 órás ügyeletben elfogó autók, kiképzett személyzet járőrözik már a régióban.

 

forrás: http://www.kisalfold.hu