Blog GYIK Dolgozz velünk Ajánlatkérés

Biztonságos településen akar élni?

Migránsok. Betörők. Lopásra szakosodott családok. Fokozódó feszültségek. Visszaélés akár személyes adatokkal is. A körülmények nehezítik azok dolgát, akik szeretnének biztonságos településen élni. Melyik várost? Melyik falut? Melyik települést válasszuk, ha a lehető legnagyobb biztonságban szeretnénk élni? Március 31-én a megyei kamara székházában megtudható.

 

biztonsag1

A biztonságot minden pillanatban veszélyeztetik.

A veszély állandó, de sokat tehetünk azért, hogy településünk, utcánk, otthonunk, vállalkozásunk a lehető legnagyobb és legjobb védelmet élvezze.

 


A biztonsággal kapcsolatos kérdésekben a Patent Csoport a nyugat-magyarországi régióban az egyik legmegbízhatóbb válaszadó. A cég csaknem tizenötezer magánügyfele, több száz nagyvállalati partnere a biztonság minőségének a garanciáját jelenti. Nem véletlen, hogy a Patent és a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Ipar Kamarában működő Vagyonvédelmi Vezetők Klubja ebben a témában rendez konferenciát március 31-én 13.00 órától a megyei kamara székházában.

 

 

Rendszeresen szervezünk országos szakértőkkel és a győri, a megyei rendőrség képviselőivel olyan térítésmentes szakmai konferenciákat, amelyre regisztrációval bárki eljöhet. Most a települések fokozott biztonsága lesz a téma. – mondja a konferencia főszervezője, Bauer László, a Patent Véd Kft. ügyvezető igazgatója, a kamarában működő vagyonvédelmi vezetők klubjának irányítója. – A konferencia segítséget nyújt ahhoz, hogy az önkormányzati vezetők hatékonyabban védjék településüket, hogy megismerkedjenek pályázati lehetőségekkel, így segítve, hogy a közösségük a lehető legnagyobb biztonságban legyen.

biztonsag2

Az Otthonterkep.hu kimutatása arról, hogy miként alakultak az utolsó, összesíthető nyilvános adatok szerint a bűnözési statisztikák a nagyobb városokban.

 

Győr és Győr-Moson-Sopron megye országos átlaghoz képest a rendőrségi statisztikák alapján kedvezőbb helyzetben van. Ám ez a kedvező helyzet is azt jelenti, hogy a megyében az otthonterkep.hu kimutatása szerint Győrben ezer lakosra 25 bűneset, Sopronban 17 bűneset jut. Ezek többsége bizony komoly anyagi kárt és lelki traumát is okoz. S bár gondolhatnánk, hogy ez lényegesen jobb, mint az országos átlag, éppen csak egy kicsivel. Szerencsére vannak már saját biztonságukról felelősen gondolkodó magánszemélyek és a település lakosaiért aggódó, értük komoly beruházást is vállaló önkormányzatok.

 

A biztonságnak nem elég csak a látszatát kelteni – mondja Bauer László. – Komoly térfigyelő kamerarendszereket építettünk ki már Csornától Szemerén át Győrig számos településen. Ezek a kamerák a közösségek biztonságát még tovább javítják.

 

Az idősek és a betegek még jobban ki vannak téve a gonosztevőknek. A legutóbbi, Kisalföldben is megjelent esetben is jóhiszemű nyugdíjasokat károsítottak meg súlyos milliókkal. Innen már csak  egy lépés a betörés, a rablás.

 

A Biztonságos település, biztonságban élő emberek konferencián ismertetni fogjuk azt a 24 órás házi segítségnyújtó rendszert, amely Európában az egyik legmodernebb, és nagy hatékonysággal tudja megvédeni az időseket, egyedül élőket a rossz emberektől. – Emeli ki a konferencia főszervezője.

biztonsag3

Milkovics László és Bauer László hisz abban, hogy a jó biztonsági cég, nem ígér, hanem teljesít.
A Patent ügyfeleknél nem puszta ígéret a biztonság minősége.

 

Bauer László gondolatait a konferencián a legmodernebb kamerarendszerekről előadást tartó Milkovics László, a Patent Biztonságtechnika Kft. ügyvezető igazgatója kiegészíti. Szerinte a jövőben nem csupán a konkrét tárgyak, ingóságok, de személyes adataink is komoly veszélynek lesznek kitéve, ha nem figyelünk azok megőrzésére. Az adatvédelem, a betörések, a rablások, lopások elleni harccal együtt a közeljövő egyik nagy kihívása. Nem véletlenül kapott szerepet a konferencia március 31-i programjában egy ezzel foglakozó előadás.

 

Akik ott lesznek a Biztonságos település, biztonságban élő emberek konferencián, olyan tudással vértezhetik fel magukat, amely segíthet abban, hogy a veszélyhelyzetben, akár a migrációs válság szituációkban is, nagy biztonságban érezhessék magukat. Családjukat, vállalkozásukat, településüket. A zárszót a győri rendőrkapitány mondja el, és előadásában ki fog térni Győr aktuális bűnözési helyzetére is. Ez nyilván érinti a környező kisebb településeket is.

 

A konferencia részletes programja a www.securitypatent.hu internetes oldalon a hírek menüpontban elérhető.

 

Részletes PROGRAM: ITT

Online REGISZTRÁCIÓ: ITT

 

forrás: http://www.kisalfold.hu