Blog GYIK Dolgozz velünk Ajánlatkérés

Támogatás a tehetségeknek

A nettó minimálbérhez közeli összeggel támogatja a jövőben a Graboplast VSE négy kenusát a győri Patent Csoport.

 

A következő tizenkét hónapban Takács Kincső, Lakatos Zsanett, Balla Virág és Khaut Kristóf részesül a cég juttatásában, amit eddigi eredményeik alapján érdemeltek ki.Takács és Lakatos világ- és Európa-bajnokok lettek párosban, utóbbi egyéniben EB-második is. Khaut idei legjobb eredménye a felnőtt-vb-n elért hatodik hely, míg Balla U23-ban EB-ezüstérmes lett két ízben is.

 

 

patent tamogatas 
Balla Virág, Takács Kincső, Khaut Kristóf, Lakatos Zsanett

 

Kocsis Róbert, a Patent ügyvezetője elmondta, számukra mindig is fontos volt a sport támogatása, a kajak-kenu pedig kiemelt figyelmet kapott tőlük.

 

„Nem elsősorban azért, mert én magam is válogatott kenus voltam, sokkal inkább az eredmények azok, melyekkel a sportág magára irányítja a figyelmet.

 

Négy olyan sportolót támogatunk, akik nemcsak a jelen, hanem a jövő reménységei is egyben, hiszen fiatal tehetségekről van szó. Ráadásul mindegyikük lehet még olimpikon, bár a női kenu egyelőre még nincs az olimpia programjában, de 2020-ban, ha minden igaz, felkerül a sportágak közé. Mi a magunk részéről egy egyszeri támogatással, valamint egy éven át havi juttatással szeretnénk segíteni a kenusoknak, hogy elérjék céljaikat” – mondta Kocsis Róbert.

 

Ábrahám Csaba klubelnök a sportolók nevében köszönte meg a támogatást.„Egyet ígérhetünk, ahogyan eddig, úgy ezután is a lehető legjobb szerepléssel kívánjuk meghálálni a bizalmat. A gyerekek számára nagy segítség ez” – fogalmazott a sportvezető.

 

forrás: kisalfold.hu