Blog GYIK Dolgozz velünk Ajánlatkérés

Bepörgette a Patent a gyerekeket!

A Patent Bátorság Gömbnek óriási sikere volt. Két nap alatt közel ezer győrköc ült bele, és próbálta ki, az egyébként a korai űrhajóskiképzésben is használt eszközt. A speciális bepörgető berendezés mindenkinek nagyon tetszett.
 
DSC 0109

 

 

A Patent Csoport a Győrkőc Fesztivál egyik legrégebbi támogatója, segítője. Idén, bízunk benne, példa értékűen, nem csupán munkánkkal és anyagi ráfordítással támogattuk az ország legnagyobb gyerek-eseményét, de egy saját Patent Bátorságpróbára is hívtuk a gyerekeket. A Patent Bátorság Gömbnek óriási sikere volt. Két nap alatt közel ezer győrköc ült bele, és próbálta ki, az egyébként a korai űrhajóskiképzésben is használt eszközt. A speciális bepörgető berendezés mindenkinek nagyon tetszett. 

 

A Patent eddig és ezután is elkötelezett híve lesz a társadalmilag fontos győri és Győr környéki események - sport, kultúra, szórakozás - támogatásának. Hiszen jelmondatunk is ez: A Biztonság minősége az emberért. Nagy öröm cégcsoportunk számára, hogy 2014-ben a hetedik Győrkőc Fesztiválon nem csupán őreink magabiztosságával, hatékonyságával, de egy gyerekjáték folyamatos üzemeltetetésével is hozzá járultunk ahhoz, hogy Győrben, e példamutató városban az itt élőkön kívül az ország számos településéről sőt külföldről is érkező családok jól és biztonságban érezhessék magukat.