Blog GYIK Dolgozz velünk Ajánlatkérés

Patent SAS

A Patent SAS szolgáltatás alapját jelenleg a az Ajax fejlett okosrendszere biztosítja, mely vezeték nélkül esztétikusan szerelhető és teljes védelmet képes nyújtani otthonának.

További együttműködő partnereink lehetnek még:

  • DSC
  • TELL
  • PARADOX

A rendszer alap egységei:

  • Ajax HUB
  • Mozgásérzékelő
  • Nyitásérzékelő
  • Távirányító
  • Beltéri sziréna

Riasztó központ:

Ajax HUB

A rendszer ezen vezetéknélküli eleme gyűjti össze az érzékelőkből érkező jeleket titkosítva. Analizálja az adatokat és riasztás esetén értesíti a központi megfigygyelő állomást pillanatokon belül. Amennyiben az eszközt zavarni próbálják, az frekvenciát vált, továbbá szoftveresen védett a vírusokkal szemben. A beltéri, ARM technológiát használó HUB rendelekzik GSM és Ethernet modullal és 100 csatlakoztatott eszközt tud kezelni 50 helyiségben, 50 hozzárendelt felhasználóval, akár 9 csoportra bontva.

A hozzá tartozó applikáció IOS 11.0, vagy Android 4.4 valamint ezeknél újabb operációs rendszerekkel kompatibilis. Az Ajax HUB kompakt méretének (163 x 163 x 36mm, 350g) és esztétikus megjelenésének köszönhetően bármely otthoni, vagy céges környezetbe könnyedén beilleszthető.

Mozgásérzékelő:

Ajax MotionProtect

Az Ajax vezetéknélküli beltéri mozgásérzékelője védett a jelzavarástól, fals riasztástól és dekódolt csatornákon kommunikál a HUB-bal. Az érzékelő akár 5 évig is képes működni elemcsere nélül, ignorálja a 20kg-nál és 50cm-nél kisebb állatokat és pontosan detektálja a mozgást akár -10°C-ban, vagy 40°C-ban is, köszönhetően az automatikus szenzor érzékenység állításnak.
Az eszköz vízszintesen 88,5°-os szögben, függőlegesen pedig 80°-os szögnen képes érzékelni, maximum 12m-es hatótávolságon belül.

Nyitásérzékelő:

Ajax DoorProtect

Az Ajax DoorProtect egy vezetéknélküli nyitásérzékelő, mely a behatolás első jeleire riaszt és bármilyen típusú ajtóra szerelhető, zavarásvédelemmel ellátva. Akár hét évig is képes elemcsere nélkül üzemelni és többféle mágnest tartalmaz a könnyebb elhelyezhetőség érdekében.

Távirányító:

Ajax SpaceControl

Ezzel az aprócska eszközzel teljes, vagy részleges riasztási módokat tud bekapcsolni, mely villogó fénnyel jelzi vissza az utasítás végrehajtását, valamint segélyhívást tud indítani róla vállaltunk felé.
A távirányító (csak úgy, mint az összes többi általunk forgalmazott Ajax eszköz) zavarás védelemmel van ellátva és dekódolt csatornákon kommunikál és akár 5 éven át is képes üzemelni egy elemmel.

Beltéri sziréna:

Ajax HomeSiren

A rendszerhez rendelhető beltéri sziréna egy beépített LED-en jelzi az állapotát, egy külső LED is csatlakoztatható hozzá igény esetén és állítható a riasztás hangereje, valamint hossza. Természetesen ez is zavarás védett és dekódolt csatornákon kommunikál.
A hangja 85-105dB között (1 méteres távolságban mérve), a hossza pedig 3-180 másodperc közt állítható és akár 5 évet is kibír elemcsere nélkül.

*A rendszer további tulajdonságairól érdeklődjön munkatársainknál.

> <