Blog GYIK Dolgozz velünk Ajánlatkérés

Aktuális

Kedves Ügyfeleink!

 

Kedves szolgáltatásaink iránt érdeklődők!

 

 

Ügyfeleink száma már a 15000-hez közelít!

 Ami a távfelügyeleti ügyfeleink számát illeti. Nem csak a puszta büszkeség okán írom ezt le, hanem azért, mert a számok általában nem hazudnak. Ha ilyen sokan választották már a Patent Minőséget a vagyonvédelemben, akkor az jelent valamit.Azt, hogy bíznak bennünk. Megtisztelnek ezzel, és azzal is, hogy havonta közel 100 új ügyfelet köszönthetünk a Patent által védett családok, kis üzletek körében. A több ügyfél még több munka, még több fejlesztés. Bővült az elfogó autóink száma, diszpécserközpontunk mérete és a technika minősége is egyedülálló, nem csupán a régióban, de az országban is.

 

Mi, a Biztonság Minőségét garantáljuk a kis és nagy ügyfeleink számára.

 

És mit kínálunk az újaknak, az érdeklődőknek? A távfelügyeleti rendszerekre szóló akciót. A gyors telepítést. A hathatós segítséget baj esetén. Most még nyitottabb lesz a Patent! Bár bizalmi kérdés a biztonság, azt gondolom minden ügyfélnek látnia kell, kire bízza családja, vagyona értékeit? Ezért minden előre bejelentkező érdeklődőt örömmel látunk a Patent Központban.

 

Javaslom, mielőtt döntene, győződjön meg arról, hogy a havi távfelügyeleti díj nagyságán kívül fontos az is, milyen garanciát tud nyújtani a vagyonvédelmi cég arra,amit megígér.

 

Mi a Patentnél már 25 éve álljuk a szavunkat!

 

Remélem találkozunk egyszer Önnel, Önökkel itt a Patent Központban!

 

kocsis robert 2014

Kocsis Róbert
ügyvezető igazgató