Blog GYIK Dolgozz velünk Ajánlatkérés

Üdvözöljük

Köszöntjük a Security Patent honlapján!

 

A Security Patent a rendszerváltás óta végzi munkáját ügyfeleink legnagyobb megelégedésére.

 

A vagyonvédelem, a biztonságtechnika területén cégünk kivívta a multinacionális cégek és a kis- és középvállalkozások megbecsülését is. Munkánkban elkötelezettek, pontosak és diszkrétek vagyunk. Munkatársaink és vezetőink képzettek, jól megfizetettek, elhivatottak.

 

Ügyfeleink, akiknek értékeire, biztonságára a mi távfelügyeleti rendszereink, a mi munkatársaink vigyáznak, minden reggel elmondhatják: megint egy nyugodt nap!

 

A legnagyobb diszpécser központ!

 

A Security Patent ügyfeleinek ma már lényegesen többet ad, mint az egyszerű biztonság.

Cégünk értékesítési palettája az őrzésvédelemtől, a távfelügyelettől, az azokat megkönnyítő technikai eszközökön, az idősek,betegek védelmén, segítésén keresztül a lakóövezetek biztonságának megóvásán át egészen a tanácsadásig terjed.

 

 

A Security Patent, akárcsak a Patent Csoport, munkájában a komplexitásra törekszik. Ügyfeleinknek a security, a pénz- és kamionkíséret, a távfelügyelet, a technikai berendezések, védelmi eszközök, figyelőberendezések forgalmazása, valamint a facility tevékenység területén is a legjobb, leghatékonyabb megoldást kínáljuk. Azok a cégek, magánemberek, akik velünk kapcsolatba lépnek, biztosak lehetnek benne, hogy mind szolgáltatásban, mind technikai eszközökben (tűzjelzőktől a kamerarendszerekig, a beléptető-kapuktól a műholdas gépjárműkövetőkig, védelmi berendezésekig) minőséget kapnak.

 

Dinamikus fejlődés, ISO 9001:2008 - minősítés

 

A Security Patentet 1991-ben alapították meg sok-sok bajnoki címet, nemzetközi elismerést szerzett sportolók, kenusok, kajakosok, cselgáncsozók, karatésok és rendőrségi tapasztalatokkal rendelkező társaik.

 

A biztonsági cég rövid időn belül meghatározó lett a Nyugat-Dunántúl északi régiójában. Rövidesen csatlakozni kezdtek hozzá a terület hasonló vállalkozásai. A Patent - Csoport lépésről lépésre nagyobbodott. A Patent Plusz-al, a ZA-VÉD Kft-vel, a FireZone-al, és így ma már fél magyarországnyi területen ismerik tevékenységét, melynek alapja mindig a minőségi munka volt.

 

Nyugat-Magyarországon, az Alpok Adria régió egyik legdinamikusabban fejlődő részében már jó ideje a biztonság garanciája a magyar rendszerváltás idején alapított Security Patent, és az általa létrehozott Patent Csoport! Azok, akik a biztonság minőségét, a minőség biztonságát keresik, a Patent Csoportnál, a Patent Group Hungarynál megtalálják. Az  ISO 9001:2008-as minősítéssel rendelkező biztonságtechnikai cég győri központtal a régió a régió több városában irodákkal, munkavégzési területekkel, stratégiai partnerszolgáltatókkal rendelkezik.