Blog GYIK Dolgozz velünk Ajánlatkérés

Cégünkről

TÖBBEK KÖZÖTT JOBB!

 Patent alapítva logó

 

 

2016.  

Az innováció éve. Elindultak az ügyfeleket még hatékonyabban kiszolgáló applikációs fejlesztések. Ezek első lépésben az év végéig az élőerőnek, majd 2017 elején a távfelügyeletnek nyújtanak hathatós segítséget az ügyfélkezelésben. Mindemellett az ügyfelek számára gyorsabb, egyszerűbb hozzáférést biztosítanak a személyes adatkezelésükhöz.


Befejeződtek az élőerős védelmet szolgáló szoftverfejlesztések. A Patent ezekkel a saját fejlesztésekkel egyedülálló módon szolgálja ki ügyfeleit. A Portai Beléptető Program, a Járőr Ellenőrző Program, az Elektronikus Jegyzőkönyv Program azonnali riportozást tesz lehetővé, segíti a cégek logisztikai szoftvereit, közvetett módon hozzájárul a termelés hatékonyságának növeléséhez.


Az élőerős üzletág fejlesztő csapata sikerrel helyezett üzembe egy multinacionális cégnél portai beléptető és beléptető kártya gyártó hardvert és szoftvert. A munkaállomás segíti az arcképes belépőkártyák gyors elkészítését és aktiválásukat. A szolgáltatásunk iránt már más cégek is érdeklődtek.


A távfelügyeleti üzletág komoly ügyfél létszám növekedést produkált. A szolgáltatások letisztulttá és szegmentálttá váltak. A régióban a Patent megerősítette a vezető pozícióját a távfelügyeleti területen. A GYŐRI
központ mellett dinamikusan fejlődő területeken, Téten, Pápán, Sopronban és Mosonmagyaróváron is intenzív ügyfélnövekedést ért el a Patent. Az elfogó szolgálat és a központi diszpécser szolgálat munkáját is segítik a Patent által tökéletesített szoftverek. SMS szolgáltatás például.


A Patent napjaink egyik kulcskérdésével, a törvényi háttérnek megfelelő céges adatvédelemi rendszerek kialakításával, adatvédelmi átvilágítással is foglalkozik. Ezzel a szolgáltatásunkkal milliókat spórolhatunk megbízóinknak.


A Patent komoly ráfordítással olyan kis ismeretterjesztő animációs filmeket kezdett gyártatni, melyek gyorsan, egyszerűen mutatnak be szolgáltatásokat, segítenek az ügyfeleknek. Mindezek mellett elkészültek a céget bemutató filmek is.

 

2015.   

A Patent ebben az évben ünnepelte alapításának 25. évfordulóját. Az alapítást a cég még komolyabb munkával, a még komolyabb fejlesztésekkel ünnepelte. Ebben az évben kezdett gyakorlati szinten működni a Patent által kifejlesztett egyedi logisztikát segítő Portai Beléptető Szoftver, valamint az androidos platformra kiépített Járőrellenőrző Rendszer. A Patent távfelügyeleti ügyfélszáma tovább növekedett, és így már az egész cégcsoportban Zalaegerszegtől, Pápán, Sopronon és Mosonmagyaróváron keresztül Győrig megközelíti a tizenötezret.

A Patent együttműködést kezdett a Széchenyi István Egyetemmel a vagyonvédelem és a biztonságtechnika hátterét a jövőben garantáló szoftverek kifejlesztésére. Újabb gépjárművek kerültek a Patent flottába, Sopronban és a Rábaközben is erősödött a PATENTOS jelenlét. A biztonság minőségét ezen helyeken is egyre többen ismerik.

Kammerer Zoltán háromszoros olimpiai aranyérmes kajakozó a Patent arca szerepkörben mutatkozott be. A Patent továbbra is a győri régió egyik legnagyobb sportot támogató vállalkozása. Kajak-kenu, futsal, kézilabda, sportlövészet, ökölvívás, íjászat is szerepel a támogatott sportok illetve sportolók listáján.

 

2014.   

A Patent bevezeti a minőségbiztonság, az adatvédelem, a munkahelyi folyamatok átláthatósága, a modern vállalatvezetés szempontjából nélkülözhetetlen német fejlesztéseken nyugvó adatkezelő rendszert a HABEL-t. A HABEL a vállaltirányításban is komoly haszonnal működik. Szoftverfejlesztők kidolgozzák és beüzemelik az elfogók és a technikusok munkáját segítő ügyfélszoftvereket. Ezek az elfogók autójába azonnal megjelenítik a riasztás helyszínét, paramétereit, és a legrövidebb elérési útvonal is megjelenik az autókba telepített tableteken. A technikusok is így kapják a telepítési feladatokat. A Patent ebben is példát mutat a vagyonvédelmi vállalkozásoknak.

Akárcsak a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Ipar Kamarában elindított vagyonvédelmi vezetők klubjával. A Klub és a Patent sikeres konferenciákat szervez a biztonságos település témakörben. Ezzel komoly segítséget adva kisebb és nagyobb települések térfigyelő kamerarendszereinek kiépítéséhez. A Patent Csoport PÁPAI központja a kisebb települések igényeit felismerve nyit távfelügyeleti központot Pápateszéren.
Vagyonőreinknek a szakmai képzésen kívül elindítjuk a szakmai kommunikációs tréningeket is.

 

2013.   

Pápán is elkezd működni a Patent Csoport legfiatalabb távfelügyeleti és vagyonvédelmi szolgáltató egysége. A pápai indulás siker! Mind a város polgárai, mind a környéken ideiglenesen letelepedő külföldiek gyorsan kötnek a családjukra, a házukra, a lakásukra gondosan vigyázó Patent PÁPÁVAL távfelügyeleti szerződést. A GYŐRI távfelügyeleti ügyfeleknél is a  BOOM éve ez. Az országban példátlan gyorsasággal és beavatkozási eredménnyel éri el a cég a 7000-es ügyfélszámot. A Patent vállalja, hogy aktívan segít a Straits koncert megszervezésében, biztosításban.  Az esemény óriási siker Győrnek, a cégnek, a közönségnek. Közel ötvenezren hallgatják meg a híres együttest Győr főterén, főútján. Az év technikai újdonsága és szenzációja az egyre gyakrabban használt videokontrolos távfelügyelet.

 

2012.

A cégcsoport már Pápán is jelentős ügyfélkörrel rendelkezik, köszönhetően minőségi munkájának. A közösségi felelősség vállalásban egyedülálló módon támogat fesztiválokat, kulturális eseményeket, köztük már ötödször az ország legnagyobb ingyenes gyerekfesztiválját, a Győrkőcöt a cég.
Megépítik és beüzemelik Magyarország egyik legnagyobb és legmodernebb védett diszpécserközpontját.

 

2011. 

A Patent Csoport tagja: A Security Patent Kft., az LH Patent Security Kft., a Patent Plusz Kft., a Patent Clear Kft., a Zavéd Kft., FireZone Kft. A Security Patent Győr város sportjának egyik legnagyobb magán támogatója lesz a sportszövetségekkel kötött szerződés alapján (futsal, kézilabda, lövészet, boksz és  kajak-kenu).
 

2010.

A Patent csoport számokban:

  • 1300 munkatárs
  • 32 gépkocsi
  • 3 távfelügyeleti központ
  • 12000 magánügyfél
  • 120 nagy ügyfél
  • 52 beszállító
  • 20 év szakmai tapasztalat  

2009.

A Security Patent Élőerő Kft. a csoporton belül azzal a szándékkal jött létre, hogy az itt dolgozó munkatársaink, akik saját szakterületükön a legjobbak, kizárólagos figyelmet tudjanak fordítani a vagyonvédelmi szolgáltatásokra.

 

2008.

A Patent újabb kihívásokra reagálva nyit a kis ügyfelek felé is, azok mindennapi életét könnyebbé, biztonságosabbá téve.

 

2007.

A Patent belép a legnagyobb közösségi adományozók közé. Támogatja a Győri Nyárt, a Tavaszi Fesztivált, a Mediawave-t, a legjelentősebb hazai sportágat, a kajak-kenut. Szlogenjét világversenyeken is olvashatják a sikeres Laczik testvérek sportlövő fegyverein, vagy a magyar kajakválogatottak hajóin: Lendületben a biztonság minősége!  2007-től új szlogenekkel egészül ki a Patent alap jelmondata: A biztonság minősége. Ettől az évtől mindig hozzáteszik azt is, kiknek az érdekében. A szlogen így szól: A biztonság minősége az emberért.  A Patent bevezeti az idősek felügyeletét, a betegek gyors segítségét lehetővé tevő riasztórendszerét.

 

2006.

A Patent 15 éves. Megnyeri az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. vagyonvédelmi pályázatát több, igazán sikeres vagyonvédelmi céget maga mögé utasítva a komoly elbírálás tenderben.

 

2005.

A Patent vezetésével és szakmai tapasztalataira alapozva megalakul a Patent Holding Magyarország egyik meghatározó vagyonvédelmi holdingja, amely Nyugat-Magyarország egyik legnagyobb ilyen jellegű szakmai cége.

 

2004.

A Patent részesedéshez jut a zalaegerszegi Zavéd Kft-ben, valamint a Mosonmagyaróvári G-Teamben (később Patent Plusz).

 

2003.

A Patent új irodaházba költözik, ahol elkészül a régió egyik legmodernebb távfelügyeleti központja.

 

2002.

A Patent járőrautóit felszerelik a legmodernebb helymeghatározó berendezésekkel.

 

2001.

ISO minősítés elnyerése, a kontrollingrendszer bevezetése, a számítógépes ügyfélnyilvántartás elindítása.

 

1999.

A kiváló, folyamatos szakmai képzésnek köszönhetően a Patent elfogói megnyerik a nemzetközi testőrverseny fordulóját.

 

1996.

A Patent ügyfeleinek száma átlépi a 800-at, a megakadályozott vagyon vagy személy elleni esetek száma pedig meghaladja a 300-at.

 

1994.

Három év alatt Győr meghatározó vagyonvédelmi cégévé válik a Patent. Elkezdődik a technikai berendezések, felügyeleti központok telepítése.

 

1991.

Alapítás. Magyar bajnok sportolók, rendőrtisztek, biztonsági szakemberek megalapítják a tisztán magyar tulajdonban lévő vagyonvédelmi céget.