Blog GYIK Dolgozz velünk Ajánlatkérés

Cégünkről

TÖBBEK KÖZÖTT JOBB!

 Patent alapítva logó

 


2017.

A Patent Csoport által képviselt minőségi szolgáltatások, a vagyonvédelmi szoftverfejlesztések, a Patent szakmai múltja, és egy jól megalapozott pályázat benyújtása után a cégcsoport ismét megnyerte a világ legnagyobb motorgyárának az őrzés védelmi munkáit, illetve a létesítményi tűzoltóság üzemeltetését. A cégcsoporton belül az élőerős védelemben csak főállásban alkalmazott vagyonőrök dolgoznak, akiknek fizetése a szakmacsoporton belül kiemelten jó.

A Patent Magyarország első olimpiai eseményének az EYOF – nak (Olimpiai Ifjúsági Fesztivál) a teljes rendezvénybiztosítója volt. A győri sporteseményeken, a szállásokon, a városban a helyszínek közötti közlekedésben az Európából érkezett több mint tízezer sportoló, szurkoló, sportvezető, családtag, teljes biztonságban volt. A Patent szorosan együttműködve a városi, megyei, országos rendőri vezetéssel példaértékűen biztosította 2017. egyik legnagyobb hazai sporteseményét! A rendezvény után az Olimpiai Mozgalom és a magyar rendőrség vezetői is elismerésüket fejezték ki az elvégzett munkáról.

A Patent Csoport összevont irányítással, teljesen egységes magyar tulajdonosi háttérrel kezdett el dolgozni. Zalaegerszegen a Zavéd-Patent, Sopronban a Lővér-Patent, Mosonmagyaróváron a Patent Távfelügyelet került be a 100%-ban Patent Tulajdonosok által felügyelt cégcsoportba.

Elkezdődött az SAP, a világ legismertebb vállalatirányítási rendszerének bevezetése. Mivel a cégcsoport munkatársainak száma meghaladja az ezer főt, és a területi igazgatóságok Zalaegerszegtől Sopronon, Mosonmagyaróváron Győrön, Pápán át számos régióban foglalkoznak az ügyfelekkel, ez a modern rendszer - végleges bevezetésétől, 2018-tól - nélkülözhetetlen lesz az ország harmadik, negyedik legjelentősebb vagyonvédelmi cégcsoportjának, a Patentnak az irányításában.

A Patent Applikáción keresztül az élőerős ügyfelek már a teljes vagyonvédelmi jelentésrendszerhez, adatokhoz hozzáférhetnek telefonjukon, legyenek bárhol a világban. A Patent Szoftverfejlesztés kiemelt szerepet kap a cégcsoport innovációs törekvéseiben.

2016.  

Az innováció éve. Elindultak az ügyfeleket még hatékonyabban kiszolgáló applikációs fejlesztések. Ezek első lépésben az év végéig az élőerőnek, majd 2017 elején a távfelügyeletnek nyújtanak hathatós segítséget az ügyfélkezelésben. Mindemellett az ügyfelek számára gyorsabb, egyszerűbb hozzáférést biztosítanak a személyes adatkezelésükhöz.


Befejeződtek az élőerős védelmet szolgáló szoftverfejlesztések. A Patent ezekkel a saját fejlesztésekkel egyedülálló módon szolgálja ki ügyfeleit. A Portai Beléptető Program, a Járőr Ellenőrző Program, az Elektronikus Jegyzőkönyv Program azonnali riportozást tesz lehetővé, segíti a cégek logisztikai szoftvereit, közvetett módon hozzájárul a termelés hatékonyságának növeléséhez.


Az élőerős üzletág fejlesztő csapata sikerrel helyezett üzembe egy multinacionális cégnél portai beléptető és beléptető kártya gyártó hardvert és szoftvert. A munkaállomás segíti az arcképes belépőkártyák gyors elkészítését és aktiválásukat. A szolgáltatásunk iránt már más cégek is érdeklődtek.


A távfelügyeleti üzletág komoly ügyfél létszám növekedést produkált. A szolgáltatások letisztulttá és szegmentálttá váltak. A régióban a Patent megerősítette a vezető pozícióját a távfelügyeleti területen. A GYŐRI központ mellett dinamikusan fejlődő területeken, Téten, Pápán, Sopronban és Mosonmagyaróváron is intenzív ügyfélnövekedést ért el a Patent. Az elfogó szolgálat és a központi diszpécser szolgálat munkáját is segítik a Patent által tökéletesített szoftverek. SMS szolgáltatás például.


A Patent napjaink egyik kulcskérdésével, a törvényi háttérnek megfelelő céges adatvédelemi rendszerek kialakításával, adatvédelmi átvilágítással is foglalkozik. Ezzel a szolgáltatásunkkal milliókat spórolhatunk megbízóinknak.


A Patent komoly ráfordítással olyan kis ismeretterjesztő animációs filmeket kezdett gyártatni, melyek gyorsan, egyszerűen mutatnak be szolgáltatásokat, segítenek az ügyfeleknek. Mindezek mellett elkészültek a céget bemutató filmek is.

 

2015.   

A Patent ebben az évben ünnepelte alapításának 25. évfordulóját. Az alapítást a cég még komolyabb munkával, a még komolyabb fejlesztésekkel ünnepelte. Ebben az évben kezdett gyakorlati szinten működni a Patent által kifejlesztett egyedi logisztikát segítő Portai Beléptető Szoftver, valamint az androidos platformra kiépített Járőrellenőrző Rendszer. A Patent távfelügyeleti ügyfélszáma tovább növekedett, és így már az egész cégcsoportban Zalaegerszegtől, Pápán, Sopronon és Mosonmagyaróváron keresztül Győrig megközelíti a tizenötezret.

A Patent együttműködést kezdett a Széchenyi István Egyetemmel a vagyonvédelem és a biztonságtechnika hátterét a jövőben garantáló szoftverek kifejlesztésére. Újabb gépjárművek kerültek a Patent flottába, Sopronban és a Rábaközben is erősödött a PATENTOS jelenlét. A biztonság minőségét ezen helyeken is egyre többen ismerik.

Kammerer Zoltán háromszoros olimpiai aranyérmes kajakozó a Patent arca szerepkörben mutatkozott be. A Patent továbbra is a győri régió egyik legnagyobb sportot támogató vállalkozása. Kajak-kenu, futsal, kézilabda, sportlövészet, ökölvívás, íjászat is szerepel a támogatott sportok illetve sportolók listáján.

 

2014.   

A Patent bevezeti a minőségbiztonság, az adatvédelem, a munkahelyi folyamatok átláthatósága, a modern vállalatvezetés szempontjából nélkülözhetetlen német fejlesztéseken nyugvó adatkezelő rendszert a HABEL-t. A HABEL a vállaltirányításban is komoly haszonnal működik. Szoftverfejlesztők kidolgozzák és beüzemelik az elfogók és a technikusok munkáját segítő ügyfélszoftvereket. Ezek az elfogók autójába azonnal megjelenítik a riasztás helyszínét, paramétereit, és a legrövidebb elérési útvonal is megjelenik az autókba telepített tableteken. A technikusok is így kapják a telepítési feladatokat. A Patent ebben is példát mutat a vagyonvédelmi vállalkozásoknak.

Akárcsak a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Ipar Kamarában elindított vagyonvédelmi vezetők klubjával. A Klub és a Patent sikeres konferenciákat szervez a biztonságos település témakörben. Ezzel komoly segítséget adva kisebb és nagyobb települések térfigyelő kamerarendszereinek kiépítéséhez. A Patent Csoport PÁPAI központja a kisebb települések igényeit felismerve nyit távfelügyeleti központot Pápateszéren.
Vagyonőreinknek a szakmai képzésen kívül elindítjuk a szakmai kommunikációs tréningeket is.

 

2013.   

Pápán is elkezd működni a Patent Csoport legfiatalabb távfelügyeleti és vagyonvédelmi szolgáltató egysége. A pápai indulás siker! Mind a város polgárai, mind a környéken ideiglenesen letelepedő külföldiek gyorsan kötnek a családjukra, a házukra, a lakásukra gondosan vigyázó Patent PÁPÁVAL távfelügyeleti szerződést. A GYŐRI távfelügyeleti ügyfeleknél is a  BOOM éve ez. Az országban példátlan gyorsasággal és beavatkozási eredménnyel éri el a cég a 7000-es ügyfélszámot. A Patent vállalja, hogy aktívan segít a Straits koncert megszervezésében, biztosításban.  Az esemény óriási siker Győrnek, a cégnek, a közönségnek. Közel ötvenezren hallgatják meg a híres együttest Győr főterén, főútján. Az év technikai újdonsága és szenzációja az egyre gyakrabban használt videokontrolos távfelügyelet.

 

2012.

A cégcsoport már Pápán is jelentős ügyfélkörrel rendelkezik, köszönhetően minőségi munkájának. A közösségi felelősség vállalásban egyedülálló módon támogat fesztiválokat, kulturális eseményeket, köztük már ötödször az ország legnagyobb ingyenes gyerekfesztiválját, a Győrkőcöt a cég.
Megépítik és beüzemelik Magyarország egyik legnagyobb és legmodernebb védett diszpécserközpontját.

 

2011. 

A Patent Csoport tagja: A Security Patent Kft., az LH Patent Security Kft., a Patent Plusz Kft., a Patent Clear Kft., a Zavéd Kft., FireZone Kft. A Security Patent Győr város sportjának egyik legnagyobb magán támogatója lesz a sportszövetségekkel kötött szerződés alapján (futsal, kézilabda, lövészet, boksz és  kajak-kenu).
 

2010.

A Patent csoport számokban:

  • 1300 munkatárs
  • 32 gépkocsi
  • 3 távfelügyeleti központ
  • 12000 magánügyfél
  • 120 nagy ügyfél
  • 52 beszállító
  • 20 év szakmai tapasztalat  

2009.

A Security Patent Élőerő Kft. a csoporton belül azzal a szándékkal jött létre, hogy az itt dolgozó munkatársaink, akik saját szakterületükön a legjobbak, kizárólagos figyelmet tudjanak fordítani a vagyonvédelmi szolgáltatásokra.

 

2008.

A Patent újabb kihívásokra reagálva nyit a kis ügyfelek felé is, azok mindennapi életét könnyebbé, biztonságosabbá téve.

 

2007.

A Patent belép a legnagyobb közösségi adományozók közé. Támogatja a Győri Nyárt, a Tavaszi Fesztivált, a Mediawave-t, a legjelentősebb hazai sportágat, a kajak-kenut. Szlogenjét világversenyeken is olvashatják a sikeres Laczik testvérek sportlövő fegyverein, vagy a magyar kajakválogatottak hajóin: Lendületben a biztonság minősége!  2007-től új szlogenekkel egészül ki a Patent alap jelmondata: A biztonság minősége. Ettől az évtől mindig hozzáteszik azt is, kiknek az érdekében. A szlogen így szól: A biztonság minősége az emberért.  A Patent bevezeti az idősek felügyeletét, a betegek gyors segítségét lehetővé tevő riasztórendszerét.

 

2006.

A Patent 15 éves. Megnyeri az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. vagyonvédelmi pályázatát több, igazán sikeres vagyonvédelmi céget maga mögé utasítva a komoly elbírálás tenderben.

 

2005.

A Patent vezetésével és szakmai tapasztalataira alapozva megalakul a Patent Holding Magyarország egyik meghatározó vagyonvédelmi holdingja, amely Nyugat-Magyarország egyik legnagyobb ilyen jellegű szakmai cége.

 

2004.

A Patent részesedéshez jut a zalaegerszegi Zavéd Kft-ben, valamint a Mosonmagyaróvári G-Teamben (később Patent Plusz).

 

2003.

A Patent új irodaházba költözik, ahol elkészül a régió egyik legmodernebb távfelügyeleti központja.

 

2002.

A Patent járőrautóit felszerelik a legmodernebb helymeghatározó berendezésekkel.

 

2001.

ISO minősítés elnyerése, a kontrollingrendszer bevezetése, a számítógépes ügyfélnyilvántartás elindítása.

 

1999.

A kiváló, folyamatos szakmai képzésnek köszönhetően a Patent elfogói megnyerik a nemzetközi testőrverseny fordulóját.

 

1996.

A Patent ügyfeleinek száma átlépi a 800-at, a megakadályozott vagyon vagy személy elleni esetek száma pedig meghaladja a 300-at.

 

1994.

Három év alatt Győr meghatározó vagyonvédelmi cégévé válik a Patent. Elkezdődik a technikai berendezések, felügyeleti központok telepítése.

 

1991.

Alapítás. Magyar bajnok sportolók, rendőrtisztek, biztonsági szakemberek megalapítják a tisztán magyar tulajdonban lévő vagyonvédelmi céget.