Blog GYIK Dolgozz velünk Ajánlatkérés

Biztonságtechnika

Kamerarendszerek, kaputelefonok kiépítése

A Security Patent egyre bővülő számban telepít ipari kamerás megfigyelőrendszereket, valamint családi házakra, üzemek bejárataihoz, irodaházakba kaputelefonokat. A kamerarendszerek a vagyonvédelmen kívül balesetvédelmi céllal is használhatóak. Megfigyelések szerint a munka hatékonyságának növelésében is jelentős szerepet játszhatnak. (Közös elemzést, visszajátszást lehetővé téve!)

A kisebb üzletekben, üzemekben, irodákban kiépített 1-2 kamerásrendszerek mellett akár 8-16, vagy ennél nagyobb rendszereket is kiépítenek a megrendelő igényeit figyelembe véve, azok komplex kiszolgálását szem előtt tartva a Patent munkatársai.Digitális rögzítés, hatékony tárolás, könnyő kezelhetőség

A régebben használatos multiplexer és videomagnó kombinációjából álló szalagos rendszerek mellett mára átvette a főszerepet a digitális, számítógépes rögzítés. A digitális formában tárolt képek visszajátszása, tárolása könnyebb és egyszerőbb.

Interneten is ellenőrizheti cégét
Ma már nem számít újdonságnak az internetes kamerarendszerek kiépítése sem. Ezek lehetővé teszik, hogy a tulajdonos, a megrendelő akár a világ egy messze távoli pontjáról kísérje figyelemmel vállalkozását, munkatársait.

A Security Patent a kamerarendszerek kiépítésénél is csak a legjobb, legmegbízhatóbb márkákat használja. Minden, a Patent által kínált technikai eszköz rendelkezik a Magyar Biztosítók Szövetségének (MABISZ) a minősítésével.